Med fem av mina sex barnbarn...

... på Husdjursmässan 2015 i Kista. Det blev en helt fantastisk dag! Den enda som saknades av barnbarnen var Justin, han ligger hemma i halsfluss! Artos dotter - Monicas bonusdotter - Maija har varit hos dem en vecka och idag blev liksom finalen med husdjursmässan med kusinerna innan hon åkte hem till Värmland. Linnéa kom med Mattias och deras triss i damer och Bella kom med Jennifer. Vi tillbringade 5 till 6 ½ timme på mässan, flickorna red ponny (inte minstingen Meija), klappade olika djur och jag gick med i två föreningar - Sveriges Tamfågelförening och Sveriges papegojförening och jag ska googla vidare på Marsvinshjälpen, SMF, Djurambulansen och Jaktkritikerna.
 
Maija                                                         Jennifer
 
Ängla                                                       Thyra
 
Lunch-paus med plättar för Maija, Thyra, Jennifer, Ängla ... och Meija
 
Meija klappar marsvin medan Ängla och jag får hälsa på kakaduan Lily
 
Här klappas det på hamstrar och kaniner!
 
Lilla söta Jennifer förvandlas till ett skräckinjagande fantasi-lejon!
 
Astrid, en blåpannad dvärgara och ...        Clownfiskar
Oskar, en rödryggad dvärgara (samma
som min Ragnar)
 
Fisk är ju alltid så roligt!
 
Monica äääälskar tamråttor!
 
Innan Arto och Maija var tvungna att ta tåget hem till Maijas mamma så fick alla barnen ett varsitt gosedjur av mormor. Jennifer valde en katt som kunde mjaua, Ängla valde en kanin som hon gav namnet Stampe, Thyra valde en katt som fick heta Loa... och Maija valde ett marsvin för hon tycker om marsvin! Det gläder bonusmormor!
 

...och som alltid har allt ett slut, även det goaste i livet. Att få tillbringa en dag med djur, barn och barnbarn (utan inbördes rangordning) kan bara bli jättebra. Så tack för idag, alla älsklingar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0