Knyppleri knypplera

Från och med nu öppnar jag en ny kategori som heter "knyppling". Tidigare har knypplingen legat under "handarbete" och vi får se när jag orkar flytta gamla inlägg till den nya kategorin. Det gör jag inte idag.
 
Morgonrimmet....                                      I min bil sitter baksätespassagerarna fastspända!
 
Idag har jag haft mitt första riktiga styrelsemöte i Knyppelpinnarna. Jag tycker det gick bra. Vi diskuterade lite vad vi ville med vårt uppdrag och lite om innehållet i framtida träffar. Efter det hade vi en stunds allmän information och jag hann inte ens känna efter om jag var nervös, jag bara drog på magstödet om det som är allmän information, om kommande träffar och aktiviteter och där lämnade ordet till dem som tagit på sig ansvar för olika aktiviteter. Jag ska försöka hänga på i största möjliga utsträckning på så mycket som möjligt till att börja med. Jag har förstått att det är många aktiva medlemmar som brinner för sin knyppling och förslag på vad man kan göra råder det ingen brist på. Det var inte så många som tog till orda under informationen, men när jag till sist satte mig på ändan och började knyppla kom de en efter en, berättade om hur det varit förr och kläckte idéer. Det här kan bli hur kul som helst!
 
 
Fem timmar senare for jag hem. Svängde förbi Lidl för jag har ett grymt glass-craving! Janne hade gjort köttfärslimpa till jag kom hem och nu är det en lugn kväll som hägrar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0