Tåget gick!

...och jag kom fram i tid! Och underligt var det för när jag stod på perrongen i Strängnäs gick en studiekamrat förbi... Hon skulle inte bara med samma tåg utan hade t.o.m sätet bredvid mig!!!
 
Från Vigelandsparken 
 
Snacka om slumpen/ ödet/ meningen 😄 Vi pratade hela vägen till Södertälje där vi bytte tåg, sen var vi disciplinerade och pluggade hela vägen med avbrott för lunch och fika.
 
 
Jag bor på Frogner B&B precis vid Vigelandsparken. De hyr ut flera rum och föreståndaren måste ha tänkt lite extra på mig. Han sa mitt namn så fort jag kom innanför dörren, vilket fick mig att studsa lite, och sen visade mig till mitt rum. Han måste ha tänkt till för det var det minsta rummet de har MEN det enda med egen dusch och toa! Jag har bara sett män i huset, antagligen därav var det så lätt att veta mitt namn när jag kom, och jag är så tacksam över att slippa klä på mig varje gång jag ska på toa inatt 😘 Tack snälla för det!
 
 
Ikväll har jag gått på långpromenad i min ensamhet. 25 minuters promenad till skolan, delvis genom Vigelandsparken. Sen gick jag ner till Majorstuen och åt Pad Thai. Två timmar efter det att jag gått ut stod jag åter och tjattrade med föreståndaren. Han ville veta hur lång tid det tagit att gå, var jag ätit och om det var gott/prisvärt.
 
 
Ja, det tycker jag det var, lite svårt att äta med plastgaffel bara 😄 Men när jag skulle hala fram mitt kort-etui så var den borta. Hjärtat hamrade som en stångjärnshammare! Utan pengar och kort i Oslo och inte kunna betala för maten... Och rummet sen då... Servitören skrattade gott när jag hittade det eländes lilla etuiet som fastnat bakom min mobil där tejpen börjat lossna där jag lagat mobilfodralet. Fy vad obehagligt! Nu kommer jag se till att skaffa nytt mobilfodral inom kort!
 
 
Nu ligger jag och lyssnar på skratt och glada tillrop på arabiska I trappen och korridoren. De får glamma på därute bäst de vill för jag tänker gå och lägga mig. Är så nöjd över min alldeles egna dusch och toalett 👍
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0