Knyppling för hela slanten

Maran fortsätter att rida mig, men jag har lärt mig att inte ta fighten. Det går över. Hon får rida sig trött. Sov inte många timmar inatt. Svettades, tankarna snurrar, gick upp, gick och la mig igen. Halv sex gick jag upp och duschade och la mig en stund till.
 
 
Efter morgonrutiner och promenad med Bamse och Ragnar åkte jag iväg till Knyppelpinnarna. Först höstens första styrelsemöte, sen höstens första medlemsinformation. Sen knypplade vi och pratade knyppling förstås. Hur jobbigt det än är att ta sig upp och iväg så är det värt det flera gånger om. Pigga och spännande kvinnor mellan 40-90 år som älskar knyppling. Det är en vitamininjektion varje gång!  
 
Idag knypplade jag klart "Näckrosor" - det är en spindelspets i metall
 
Och nya spännande saker ligger i pipeline inför hösten och ända fram till sommaren - utställning, workshop, föreläsning, Syfestivalerna och minst en resa. Kanske nån helgkurs oxå? Studiebesök spånar vi vidare på.
 
När jag kom hem var Anna redan här och hade pratat med Janne. Jag tror hon tar jobbet att mura grunden till vår planerade utbyggnad. Det vore underbart att få lite mer utrymme i vinter. 
 
Nu ska jag försöka att sova gott inatt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0