Båtstopp 7B - Lådnaön

 
Det där gick åt fanders! Att det var myror på ön var inga problem när det var torrt, men efter en regnskur sprang myrbefolkningen från tre stora stackar på stigarna, med den påföljden att när  Janne, Bamse och Rambo skulle ta en promenad anföll myrorna skoningslöst! Jag satt med broderiet och anade oråd när de kom tillbaka efter bara ett par minuter. Janne höll upp Bamse och plockade hans tassar medan Rambo höll sig vid vattnet. Jag fick upp Bamse på däck och plockade myror som satt fast på mage och på tassar, Janne fortsatte med Rambo som inte var lika illa åtgången. Till sist tog Janne sina skor som oxå var fulla. Janne berättade att han fått plocka upp Rambo och springa för Rambo ställde sig på baktassarna upp mot hans ben och grinade.
 
Janne släppte tamparna innan jag fått bort disk från sätet och Ragnar ner i ruffen. Det fixade jag under färd. Faktiskt plockade jag ett par myror till på hundarna i båten. Riktigt vidrigt!
 
Vi fick leta ett tag i regnet innan vi hittade ny natthamn i en vik på södra Lådnaön. Nu har hundarna fått gå ut i fuktig skogsmark som nog var svalkande efter betten, de har fått varsin tuggpinne och vi fick äntligen vår kladdkaka efter det onödiga äventyret!
 
 
Nu önskar 🐾🐾 jag oss alla 🐾🐾 en fin natt utan mardrömmar  🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0