Knypplar mera

Härliga lördag! Åt frukost med en knyppelkompis jag lärt känna härnere för flera år sen. Det blev en bra start på dagen. Det är lugnt i huset nu för enveckas-kursarna har åkt hem. Efter det har jag knypplat hela dagen, från strax efter nio till halv elva ikväll.
 
Saffran, rabarber/ingefära och hallon/saltlakrits
 
Två pauser - glasslunch och inhandling av nytt mönster samt komplettera frukostvarorna samt middagspaus. Har ingen aptit, ingenting smakar nånting, men någon sa att Cocillanan kan ha den effekten. Inte för det gör något om jag förlorar ett kilo eller två, men jag vill ju samtidigt vara så alert jag nånsin kan för att kunna vara maximalt närvarande dessa dyrbara dagar i Vadstena. "Stensötan" är inte helt enkel så jag knypplar både fram- och baklänges för att få det så snyggt som möjligt.
 
 
På lunchen köpte jag Motala Vadstena Tidning och på andra uppslaget fanns en jättestor bild föreställande personer jag väl känner igen... Jag köpte en till mina föräldrar också, de kanske tycker det är kul?
 
 
Så här såg trädet och Vättern ut strax efter halv elva ikväll. Häromdagen sas det att det skulle regna hela veckan, men det måste ha kommit av sig. Idag upptäckte jag att trädet var en kastanj. Jag blev lite förvånad för jag har inte tänkt på det, bara tagit för givet att det varit en ek tror jag. Fenomenet kallar jag knyppelskalle och den drabbar knypplare i Vadstena efter ett par dagars knyppling, man blir lite knasig helt enkelt.
 
 
Satte mig på bänken och njöt av ljuset och vattnet en stund. Tänk att det är så ljust klockan 23.00!
 
 
Men nu tar jag sällskap av Cocillanan och slår igen korpgluggarna. Sov gott!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0