Mera knyppling

Imorse gick jag upp och duschade klockan sex, bara för att få nöjet att krypa ner i sängen igen. Halv åtta gick jag upp, en halvtimme före väckarklockan skulle ringa. Det är så jobbigt att slumra till den där sista stunden före man ska gå upp för man blir liksom inte människa efter att ha sovit en kvart, i alla fall inte jag. När jag bäddat, tvättat och klätt på mig gick jag ut i köket... för att upptäcka att klockan inte alls var halv åtta, den var halv sju! Nå, jag stod där lite snopen med mina knäckebröd i handen, men bestämde mig för att börja dagen i alla fall! Jag satt i lektionssalen minuterna efter sju.
 
Trefaldighetsgården har varit mentalsjukhus  i århundranden och här spökar det! Inte för jag vet om det har med varandra att göra, men jag tror det.
 
Vår lektionssal ligger i Trefaldighetsgården och där jag har tillbringat drygt 14 timmar idag också. Två pauser, kaffe och lunch. Det har gått lite trögt idag och det känns som jag knypplat lika mycket bakåt som framåt, men jag han nästan så långt jag föresatt mig. Men jag valde att gå hem innan jag påbörjade ett knepigare parti, det gör jag med piggare ögon imorgon.
 
 
Det har varit soligt större delen av dagen, men ordentligt blåsigt. Morgonen var kall och när jag gick till lektionssalen var jag glad för den extra tröjan. Den behövdes inte när jag gick och köpte lunch, men ikväll var den skön att ha igen. Utsikten vid trädet vittnar om ett eventuellt regn nånannanstans runt Vättern.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0