Khaosok 🐘

 
Det kĂ€nns konstigt att skriva kĂ€cka bloggar nĂ€r jag vet vad de mina dĂ€rhemma gĂ„r igenom. Det var ett medvetet val att Ă€ndĂ„ Ă„ka, vi har planerat denna resa i ett Ă„r. Jag fick ta avsked förra mĂ„ndagen pĂ„ vackraste sĂ€tt 🕊 och det kĂ€nns Ă€ndĂ„  bra, trots allt, att komma ivĂ€g pĂ„ vĂ„r 25:e bröllopsresa.
 
I förrgÄr hittade vi en rolig rundresa nÀr vi var uppe pÄ stan. Man kunde vÀlja mellan att bada eller rida elefant och sÄ ingick en del annat. IgÄr lÀt vi Janne ligga kvar i sÀngen och kurera sig medan vi andra hÀmtades upp av en bil. Gruppen bestod av bara oss - mig, Bekki och Freedy. Vi började med ett stopp pÄ en local market och fortsatte sen till elefanterna. Vi fick en egen badsugen elefant ner till floden och skrubba pÄ honom. Han sÄg ut att njuta!
 
 
Sen gav vi oss vidare. Fotograferade vyer och apor utanför ett tempel.
 
 
Sen Äkte vi vidare och fick lunch. Eftermiddagen bjöd pÄ en tur lÀngs floden pÄ bambuflotte samt kaffe (bryggt i bamburör och serverat i bambumuggar vi fick behÄlla som souvernir) vid ett grott-tempel. DÀr fick vi oxÄ fick mata fiskar.
 
 
Sen Äkte vi hem, trötta och nöjda.
 
Janne mÄr bÀttre! Vi tar oss en lugn dag idag!

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0