đŸ„‚ Nej, det Ă€r ingen vanlig dag...

... för det Ă€r vĂ„ran bröllopsdag đŸŸ Hurra, hurra, hurra ❀ 
 
 
Varken jag eller maken har nÄnsin blivit firade som vi blivit idag. Lite överraskningar visste vi eftersom vi skulle ses till frukost iförda badklÀder, men utan mer info.. men det accelererade sÄ att sÀga.
 
Efter frukost blev vi hÀmtade i taxi, en sÄn dÀr vanlig rolig thailÀndsk taxi dÀr man sitter pÄ flaket, vet ni. Vi drog ivÀg lÀngs smÄgatorna, ut pÄ stora vÀgen och sÄ smÄningom skumpade vi fram lÀngs gropiga stigar tills vi kom fram till Memory Beach. DÀr tillbringade vi nÄgra timmar, badande i de salta vÄgorna, tittade pÄ surfarna, fascinerades av minikrabbornas konstverk och njöt av svalkande regndroppar mot parasollet.
 
 
Det var meningen att vi skulle luncha pÄ en restaurang vid en flod, men den var stÀngd sÄ taxichaffören tog oss med till en restaurang vid Sai Rung Waterfall.
 
 
Vi hade fortfarande ingen aning om vart nÀsta stopp skulle bli... ungdomarna hade fler överraskningar. Ett stopp vid Khaolaks butterfly-och orkidé-farm!
 
 
Efter lite skumpa vid poolen gick vi ut för att Àta middag tillsammans...
 
 
...trodde vi ja! Ungdomarna lÀmnade oss vid ett nÀrbelÀget lyxhotell och dÀr blev vi under protest omhÀndertagna av personalen, visade upp pÄ taket... och fru Gustafsson tog till lipen för andra gÄngen denna vecka!
 
 
TÀnda ljus överallt, egen servitör och champagne. FörrÀtt, soppa (som vi trodde var varmrÀtt) följdes av tre rÀtter (fisk, flÀskgryta och skaldjurssallad) som vi bara orkade smaka pÄ. Sen blev det kokosglass och till sist kaka! DÄ föll ett par tÄrar till!
 
 
Och en final blev det oxÄ. NÀr vi skulle gÄ kom servitören in med en bukett blommor som han insisterade pÄ att lÀmna till Janne, detta visade sig vara för att han skulle fotografera nör Janne lÀmnade blommorna till mig!
 
 
Janne och jag fullkomligt rullade hem efter att ha fÄtt stanna hos var och en i personalen som undrade om vi var nöjda med överraskningen... och det Àr vÀl det minsta man kan sÀga. SÄ himla vÀl iscensatt alltihopa. 
 
Nu har vi legat och jÀst pÄ sÀngen ett par timmar. Vi fÄr se om ungdomarna hinner hem innan vi slocknar ...
 
 
...vilken fantastisk bröllopsdag vi haft!
 
❀ TACK â€ïžđŸ„‚đŸŸ
❀ till Rebekka, Freedy, Madde och Mint ❀

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0