Mini-utställning

Alltså, jag tycker vi har så himla roligt på våra medlemsträffar. Ja, överhuvudtaget i föreningen. Det händer saker hela tiden tycker jag.
 
Igår hade vi vårt andra medlemsmöte för terminen och vi skulle ta med oss egna alster vi ville visa för varandra, som inspiration för vad man kan göra. Jag bli så full av beundran av allt vackert man kan göra. Tiden skulle inte räcka till för allt man vill göra om man så var ledig för jämnan, dygnet hade 48 timmar och veckan var 14 dagar lång! Kolla här:
 
Karin har knypplat en knypplerska, ett mönster hon hittade i Tönder. Och jag har glömt vad den fantastiska mandelknypplerskan heter, men se bladmandlarna som är knypplade ovanpå spetsen. Så vackra!
 
Gun har gjort en effektfull kub i olika färger och bottnar medan Monika knypplat ett sudoku efter Sam Jakobssons mönster.
 
Graziela inspirerade med sin roliga väska och sjalar i olika material.
 
Detta var bara ett axplock ur allt vackert och inspirerande som tagits med. Vi får nog uppmuntra till flera såna här mini-utställningar! Själv tog jag med mig mina tavel-kluster som är tänkta att ingå i utställningen på Strängnäs Multeum i vinter. De är egentligen väldigt enkla knypplingar, men jag är nöjd med dem. Mina knyppelkunskaper ligger långt under mina otroliga föreningsmedlemmars (föreningen Knyppelpinnarna) och gör mig medveten om att jag kan knyppla resten av mitt liv och aldrig behöva känna att det blir tråkigt för jag helt plötsligt skulle råka vara fullärd. Det finns en knyppling för alla!
 
 
Nej, hörrni! Idag jobbar jag hemifrån och arbetsdagen har börjat, telefonen ringer och jag har en del att gå igenom, men jag tänker inte jobba fulldag idag utan ska plocka några timmar på komp-kontot. Det ska packas och fixas med en del annat... Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0