LĂ„nga roliga dagar 😃

IgÄr jobbade jag hemifrÄn. Hade tÀnkt mig hinna med en del inlÀsning, bland annat en rapport till en konferens för kontraktsdiakonerna... men det blev inte mycket lÀst. Telefonen gick varm sÄ framÄt eftermiddagen bestÀmde jag mig för att Äka och klippa klorna pÄ hundarna och ta inlÀsningen i helgen. Om kompsaldot stod pÄ minus vid Ärsskiftet sÄ har det hamnat pÄ plus med marginal nu och mer kommer det bli. NÀr saker och ting lugnat ner sig nÄgot ska jag unna mig en ledig dag hÀr och dÀr, men just nu Àr det mycket i uppstarts- och nystartsskeden. Mycket, men roligt. NÀr jag varit och klippt hundklor gick jag in pÄ Multeum och tittade pÄ vÄr knyppelutstÀllning. Sista veckan nu!
 
 
IgÄr kvÀll hade vi Ärets första knyppeltillfÀlle pÄ ABF StrÀngnÀs. UtstÀllningen har genererat tre nya deltagare: en med egen dyna, en som jag hade med mig lÄnedyna till och en som blev utan för jag hann inte fÄ fram en lÄnedyna... men det spelade ingen roll för kvÀllen gick Ät till information att lÀra ut att spola pÄ pinnar till den första spetsen. Vad som var vÀldigt roligt att se var att hen som hade en egen dyna med, den hade hens far gjort till hen för 60 Är sen, hen var igÄng innan kvÀllen var slut. Att knyppla Àr som att simma eller cykla för har man gjort det sÄ sitter det i kroppen!
 
 
Dagen har bjudit pĂ„ arbetsfrukost, samtal, besök hos passpolisen, föredrag för hela pastoratet samt kvĂ€llsmeditation. Älskar dessa tillfĂ€llen dĂ„ jag fĂ„r vika pĂ„ tisdagsmeditationerna för de Ă€r nog minst lika meditativa för mig som för deltagarna... hoppas jag! IkvĂ€ll har jag dessutom haft ett lĂ„Ă„Ă„Ă„ngt samtal med ordförande i föreningen Svenska Spetsar om allt möjligt som rör knypplingens framtid, vilket har varit givande ur mĂ„nga olika aspekter. Vi fĂ„r se om och vartĂ„t det leder ... men nu Ă€r det hög tid för sĂ€ngen!
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0