Husbilslogg dag 1 - Sandviken, Gammelstilla

Vaknade i morse av hundslagsmål. Jag trodde att Bamse och Rambo rök ihop, men båda hundarna hade gett sig på grannhunden Kasper som var inne hos oss. Janne trodde jag var vaken när han gick ut med hundarna så han ställde dörren på vid gavel och gick. Kasper var på rymmen och passade på att smita in till oss. I nån halvdvala hörde jag att en hund tuggade på ett ben i köket, men reagerade inte på det (förstås!) i min halvdvala, inte förrän våra hundar kom hem och ljudligt jagade bort inkräktaren.
 
 
Rambo var skärrad bra länge efter den upplevelsen. Han har varit rädd för Kasper från första stund och att möta honom i sitt trygga hem var tydligen superjobbigt för honom.
 
Sen satte Janne och jag igång att jobba. Saker på tomten som skulle fixas, disk, packning, stuva husbil. Skönt att inte ha bråttom. Klockan blev två innan vi rullade iväg mot äventyret. 
 
Har inte skaffat stödstrumpor än, men detta funkar ju bra så länge 😃
 
Första stopp blev Enköping eftersom kylen la av under färd. Känns som lite väl risky i sommarvärmen om kylen bara funkar på gasolen. Det blev en kylbox på Elgiganten. Nästa stopp Heby. Där köpte vi ett campingbord på. Tredje stopp Heby centrum där vi införskaffade oss korv, korvbröd och frukost.
 
Gammelstilla är ett nedlagt gammalt järnbruk
 
Järnmalm
 
Nu har vi slagit läger vid Gammelstilla Bruk och ätit en lyxmiddag bestående av kokt korv, bröd, räksallad och torkad lök.
 
 
Livet är gott! 
 
Bamse tyckte kaninerna var söta, men Rambo bara tjöt och ylade. Han ville verkligen jaga, jaga, jaga 😂 Jag fick bära honom förbi... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0