Husbilslogg dag 18 - Grisslehamns camping

Vaknade runt kl 7 imorse av brandröken. Det hade börjat fläkta lite under natten och röken blåste nu mot Kilafors och Segersta. Försökte somna om för Janne och hundarna snusade så gott, men på mig stack det i ögonen och sved i halsen. Tänkte att om det vore fara och färde skulle nån väl bankat på... Vi gick upp vid 9, tog ett dopp och gjorde frukost, då var det lite mindre rökigt igen. 
 
 
Vi tänkte åka från röken så fort som möjligt men vi blev stående med campingägarna en stund. De var jättetrevliga och maken hade jobbat på varv med en av Jannes småkusiner från Kökar. De hade  en jättefin liten hundflicka som var en blandning mellan pommeranier och nån liten spets, och så lik Bamses pappa Hugo.
 
 
Vi köpte sex dagsfärska ägg från deras höns innan vi fortsatte vår färd söderut. Efter 3,5 timme släppte Janne mig och hundarna i Grisslehamns hamn, han åkte och checkade in medan vi promenerade till campingen. Janne gick iväg och köpte jordgubbar och glass, efter det la jag mig på backen med fötterna högt och försökte få ner svullnaden i vristerna. Det har gått bra tills idag, typ, men så åkte vi väldigt långt utan rast idag oxå...
 
 
Hundarna och jag följde med och tittade på när Janne badade...
 
 
... sen gick Janne och jag och åt gott på Ångbåtsbryggan.
 
 
Imorgon är min sista semesterdag 😳 Fyra veckor har gått fort, men oj vad många erfarenheter och äventyr vi hunnit med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0