Husbilslogg dag 2 - Kramfors båtklubb

Väcktes vid tre-tiden av tuppen på bruket. Hemtrevligt! Rambo tyckte dock att det var lite läskigt så vi gick och hälsade på tuppen och hönan på morgonen så han fick veta vad det var för konstiga läten/djur.
 
 
Drömde konstigt inatt. En kompis hade betalt dyrt för en upplevelse, jag tror det var en livscoach men hon var misstänkt lik en forskare inom diakonin, som skulle lära oss njuta av livet. Efter en kort instruktion om att vi skulle åka ut i Sverige med tåg och njuta av det vi fick - en skål soppa, färska bär, ett förtroende - uppmanade hon oss att gå till stationen och ta tåget någonstans dit vi kände oss lockade. Alla gick utom jag och en tjej till som ville veta om hon hade nån kontaktperson ute i de olika städerna dom vi skulle kontakta. Hon bläddrade i ett häfte och det fanns flera med rubriken ”LIFE”, men hon sa att hon inte haft kontakt med dem på länge... Jag var dessutom mycket tveksam till allt för jag tyckte det var väldigt lite min kompis fått för pengarna samt måste ju jag hämta hundarna på dagis, vilket gjorde att jag, förutom mina ifrågasättanden, kände mig extremt tråkig och låst!
 
Idag har vi åkt rätt långt, ända upp till Höga Kusten. Vi stannade till före Sundsvall och åt lunch i husbilen. Jag gick en långpromenad medan Janne kokade korv. Jag antar att det var gamla vägen till Sundsvall för den fortsatte kilometer efter kilometer.
 
 
Vi stannade till på Biltema i Sundsvall där Janne köpte kabel. Han tror han hittat felet varför kylskåpet lägger av under färd. Vi svängde av precis före Höga Kusten-bron, rattade förbi Snibbens camping men vi skulle få en plats bredvid stråket till badstranden så vi åkte vidare till Kramfors Båtklubb. Här bor vi bra. Lite folk men trevligt folk.
 
Lyxmiddag idag igen! Nudlar ned korvslantar!
 
Igårkväll stack jag upp mönstret till Stor Blomma och under dagen har jag stickat en och en halv disktrasa i bomull. Janne mekar kylskåpskabel.  Tror jag ska börja spola på pinnar till Stor Blomma... eller inte...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0