🌞 LĂ„ng dags fĂ€rd mot natt 🌛

Det blev en riktigt lÄng dag idag! Tio i Ätta möttes kursen för avfÀrd mot Linköping och museet dÀr. Vi satt hela förmiddagen och blÀddrade bland prespan, 12 lÄdor. Vi valde och sorterade i ett par led, mönster vi tror kan bli intressanta, mönster vi ville ha med som kopior direkt och kopior för senare bruk.
 
 
En bil gick hem lite tidigare och jag hĂ€ngde pĂ„ i den, ville komma ”hem” och knyppla lite. Men innan jag satte mig gick jag och en kursare upp  till spetsmuseet som hade invigning igĂ„rkvĂ€ll.
 
Knyppeldynan i Göteborgs bidrag 
 
Design och utförande: Nina Drigoris
 
Utomhusknypplingen Àr alltid lika rolig och Ärets tema var hjÀrtan. MÄnga fina bidrag. Inne pÄ Spetsmuseet visades fina dukar i olika stil och  grovlekar. VÀl spenderade 20kr som intrÀdet kostar.
 
 
Sen blev det lite knyppling innan jag gick pĂ„ styrelsemöte. Hade jag vetat att det skulle hĂ„lla pĂ„ till kl 23.30 hade jag sett till att komma till Konsum och köpa frukostbröd innan mötet. Nu blir det en ”sallad” pĂ„ resterna jag har kvar till frukost: kruksallad, tomater, ost och skinka, det blir gott det oxĂ„. 
 
Det blÄser ikvÀll (bild tagen 23.34)
 
Men nu sĂ€ger jag ”Godnatt vĂ€rlden”. Morgondagen blir oxĂ„ lĂ„ng och spĂ€nnande!
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid Norling

Kul att lĂ€sa om dina "eskapader" fantastiskt vad man kan göra med nĂ„l och trĂ„d 😊

Svar: Det Àr jÀtteroligt, Ingrid! Prova vet ja :)
Guggelutt

2018-06-29 @ 08:23:38

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0