Knyppelpinnar och bröllopsdag

Vilken härlig dag! Jag sov över själv i lyan för att spara på krafterna så mycket som det går. Inget stök med hundar och så vidare för de var kvar hemma hos maken. Bara sköta sig själv och åka iväg. På det stora hela blev det en sån där dag som bara ger ny energi, dock blev stressnivån i min kropp väldigt tydlig för mig.
 
Vi började med styrelsemöte som vanligt i föreningen Knyppelpimnarna medan deltagarna droppar in. Jag fick hejda mig flera gånger för att inte hasta över punkterna. Jag funderade över fenomenet... varför så bråttom, jag ska ju ingenstans? Samtidigt så glad att jag blev varse detta, nu kan jag ju börja jobba med det! Sen kom vår web-ansvariga och berättade om vår hemsidas möjligheter och begränsningar så nu ska vi ta tag i den. Kul! Resten av eftermiddagen bestod av småprat med medlemmarna, beundra allt de tagit med sig och lite knyppling. 
 
Mitt bidrag
 
 Dessa kan jag nog ”snöa in på” till nästa år 😃
 
Hemmavid hade maken fixat det mesta. Köttet var marinerat och potatisgratängen färdigköpt. Jag fixade sallad och kantarellsås, sen kom sonen och svärdottern. Maten var god och badtunnan varm, det hade maken oxå fixat. Efter lite glass åkte de hem och sen sov vi gott. Det var vår 26:e bröllopsdag så det passade ju bra med lite fint sällskap 💕
 
Lite bekymrad är jag över Rambo. Maken berättade att Rambo och Bamse rök ihop igår och Rambo for in i trappen. Huvudet fick sig en törn... men han har ont nånannanstans. Han hade mest legat hela dagen, men följde ändå med på långpromenad. På de två lite kortare promenaderna jag tog på em och kväll hängde han gärna med på, men utan den vanliga energin. Nå, han äter och gör ifrån sig som han ska, vill kela och gå promenad som vanligt. Om han vurpat ordentligt så måste han väl förstås få ha ont utan att jag ska dra iväg till veterinär och tjoa efter röntgen! Han har väl blåmärken typ!
 
 
Nej, nu ska jag låta den här dagen börja på riktigt. Jag har varit uppe och duschat och satt på en tvätt, men kröp ner i sängen igen... Hundarna sover fortfarande men jag hör att både Ragnar och Esmeralda rumsterar om i sina burar. Maken åkte till jobbet i ottan, jag jobbar f.n bara 50% så jag ska vara hemma idag och bara ta det lugnt, fundera över och försöka bli medveten om mina stressorer och energigivare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0