Baralatamigsöndag

13.06!!! Stirrade nyvaket på spisklockan som jag har ett par meter från min huvudkudde... Visserligen kom jag inte hem förrän halv två inatt och satt en stund i soffan i mörkret och varvade ner, men 13.06??? När jag tittade på mobilen var den ”bara” 12.06 men om jag måste ju räkna ut när hundarna var ute senast. Det var typ 22.30 när det ff var sommartid. Egentligen spelar det ingen roll för om de sover så sover de, är de nödiga så väcker de mig, men 15 timmar är bra knipet av dem. De ville inte gå promenad halv två inatt, de sprang direkt upp till huset och ville in och sova. Det var tydligen tufft för dem att hålla koll på fyra barn, en hund och en katt.
 
 
Även idag (och jag menar idag, inte imorse för då sov jag) var det full rulle på Esmeralda, men idag fick hon vänta på sin frukost till förmån för hundarnas blåsor. När vi kom in blev det frukost till padda, firrar, goja, jyckar och brunch till mor i huset, en Karins Lasagne till ”morgon”-kaffet!
 
Ragnars mat hade tagit slut och för att komma åt en ny förpackning fick jag beväpna mig med kniv och skära upp en kartong som stått på vardagsrumsgolvet sen i fredags. Janne hittade papegojfoder på nätet som vi testade att beställa, det skulle vara speciellt anpassat för sydamerikanska gojor och dessutom 25% rea, men jag trodde inte att han skulle beställa hem 15 kilo! Jag trodde han skulle beställa hem 5 kilo, Ragnar är ju inte direkt jättestor... 
 
 
Dagen har trampat på i lugn och ro. Janne tog husbilen till helgens nattpass igår så honom ser jag först imorgonbitti. Jag har knypplat två julkulor, en i silvermetall och en i rött lin med glittertråd.
 
 
Bamse har gruffat mig galen under kvällskvisten, men jag kan ha fått förklaringen nu. När jag skulle gå och lägga mig såg jag Trebenta under fågelmataren! Det var mycket länge sen nu. Välkommen tillbaka, lille vän ❣️
 
 
Godnatt världen ❄️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0