Dagen efter...

... kvällen före, skulle man kunna tänka sig efter förra blogginläggets rubrik. Nå, det har varit nyktert och städat på min front, men mycket. Jag har ju lovat mig själv att prioritera och stressa ner, en livsstilsförändring, och det gör jag med viss sucess. Nu fick bloggen prioriteras bort ett par dagar till förmån för annat.
 
Fredagen blev en lugn historia. Ett besök och en tur ner till Flempans second hand med ett par kassar barnkläder som stått bakom min dörr på jobbet sen i somras. Köpte med mig lunch som jag åt i lyan och glömde min arbetsmobil på köksbordet, så efter svängen till Flempan åkte jag tillbaka till lyan och jobbade därifrån, mest telefonsamtal och så några mail innan jag gjorde några privata ärenden och hämtade hundarna. Janne kom från sitt kvällspass vid midnatt, mellan jobb och Jannes ankomst broderade jag, gick kvällspromenad och sov... 
 
 
Vi hade en jättemysig lördag i lyan. Vi slöglodde på tv, jag klippte trådarna i ”stor blomma” och så gick vi en lång promenad med hundarna längs stråk vi gått för länge sen när vi bodde här för flera år sen. Tidig kväll åkte vi till Hornsberg och umgicks med större delen av familjen i en sammankomst på Texas Longhorn som sonen och hans flickvän dragit ihop till. SUPERMYSIGT! 
 
 
Söndagmorgon ringde väckarklockan okristligt tidigt! 7.15! Upp och duscha, frukost, men övriga bestyr lämnade jag åt maken. Jag åkte till styrelsemöte och medlemsmöte i föreningen Knyppelpinnarna! Nina kom och hade workshop med oss på tema jul och grövre metalltråd.
 
 
Körde hem en medlem och köpte pizza på Pizza Hut i Botkyrka på vägen hem, sen blev det badtunna! Maken hade gjort vinterfint på tomten och fixat lysen i läskyddet kring badtunnan!
 
 
Idag har jag arbetsfuskat. Ja, det törs jag skriva i en öppen blogg för jag kommer ta igen det i helgen i form av inläsning och skrivande till höstkonferensen. Telefonen har varit öppen hela dagen så jag har tagit de telefonsamtal som kommit in, men i övrigt så har jag jobbat för föreningen Knyppelpinnarna. Jag har skrivit artikel och ordföranderuta som ska in typ nu, samt monterat knypplingar som ska till Syfestivalen i helgen. Det handlar om att prioritera under ansvar, och den förmågan har jag tveklöst.  Efter pizza hut-rester till lunchmiddag blev det en fin knyppelkurskväll i Strängnäs innan jag åkte upp till lyan.
 
Nu konstaterar jag kort och gott att det är past bedtime!
 
Godnatt världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0