Syfestivalfredag 📍

Idag har jag varit pÄ Syfestivalen nÀstan hela dagen. Kom dit en stund före tio och lyckades lista ut hur jag skulle kunna komma in som utstÀllare. Det gick bra. Förutom en kort lunchpaus i utstÀllarloungen hÀngde jag med fram till kvart i fem, dÄ hade det lugnat ner sig ordentligt och kilade jag ivÀg till bussen för att hinna packa ihop lyan och hÀmta hundar i god tid före 18.00.  
 
PĂ„ andra sidan ”bordet”
 
”Min” förening Knyppelpinnarna har haft en monter pĂ„ Syfestivalen hur mĂ„nga Ă„r som helst. Jag har aldrig varit med dĂ€r för det brukar vara   mĂ„nga som vill vara med, men i Ă„r blev jag tillfrĂ„gad av Svenska Spetsar, en rikstĂ€ckande förening dĂ€r jag sen i vĂ„ras Ă€ven Ă€r suppleant i styrelsen, om jag kunde hjĂ€lpa till. Det kĂ€ndes inte som en konflikt eftersom Knyppelpinnarna inte sĂ€ljer nĂ„gonting medan Svenska spetsar sĂ€ljer material. Även i Ă„r blev alla vi knypplande och frivolerande montrar placerade ihop vilket Ă€r toppen. Extra roligt var det att fĂ„ vara en av tvĂ„ utstĂ€llare i Knyppelpinnarnas monter.
 
Mina ”pryttlar”
 
Evas bidrag
 
Mest stod jag förstÄs i Svenska Spetsars monter, men jag var ofta över till Knyppelpinnarna och pratade med folk och beundrade jobbet medlemmarna gjorde. I Är hade vi workshop för första gÄngen och det blev sÄ lyckat! Man kunde köpa mönster pÄ typ samma Ànglar vi workshopknypplade hos VÀvLina och hon bÄde sÄlde slut pÄ de mönstren samt tog upp bestÀllningar sÄ hon kunde skicka ut i efterhand. 
 
 
Jag hoppas det blir lite överblivet material kvar för dÄ kommer jag köpa bÄde platta, mönster och ÀnglametallbÄgar av Knyppelpinnarna och göra lite fina Ànglar till julgranen i lyan. I övrigt köpte jag mönster pÄ ett knyppelpinnemönster samt sex par fyrkantiga knyppelpinnar hos Elsa Peterson, garn hos Svenska Spetsar och glittertrÄd hos VÀvLina. 
 
Fyrkantiga pinnar rullar inte pÄ dynan....
 
Fredagsköer förstÄs, men hemma vÀntade rÀkor och rÄn samt en uppvÀrmd badtunna.
 
 
Nu har maken Ă„kt till nattpasset och jag ska försöka hitta dygnets sista energi för en kort svĂ€ng med vovvarna đŸ¶
 
Godnatt vĂ€rlden 🌍

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0