Natthamn Sundbyholm

En perfekt början på hösten! Både maken och jag sov riktigt gott, han efter sitt nattpass och jag innan jag kom in i andra eller tredje andningen som jag ofta gör när ”jag ska bara”. Inatt har jag drömt igen. En arbetskamrat och jag skulle ha konsert men av nån anledning fick jag smyga upp på scen... sen urartade allt till en valdebatt efter bara två låtar. Kändes trist 😳
 
Efter frukost gick vi ut tillsammans och målade baksidan av huset. Janne har tilläggsisolerat baksidan och satt ny panel, nu är det målat oxå. 
 
 
Grannen kom över på fika, jag plockade in de sista tomaterna från våra galet produktiva tomatplantor... sen bestämde vi oss!
 
 
Jag har önskat mig en helg på sjön, jag har ju bara varit i båten när jag satte upp båtgardinerna i försomras, men nåt båtåka har  inte blivit pga hundra anledningar, nu såg vi att vädret skulle bli ok så vi packade sängkläder och förnödenheter och drog. Sista chansen, typ!
 
 
Vi körde en timme ner till Sundbyholm. Det tog en stund innan vi kunde lägga till för det satt lappar på varje gästhamnsplats att det var reserverat och en hänvisning, men inga båtar och ingen rörelse nånstans. Ingen svarade på numret som hänvisades så Janne satte i land mig och jag gick ut och letade folk. Blev skickad av kökspersonalen på slottet till hotellreceptionen som inte visste nåt heller, men hon googlade upp gästhamnsägarens mobilnr och fick veta att vi var så välkomna. De hade glömt ta bort reserverat-lapparna från förra helgen. Hon satte på el åt oss och så får vi betala imorgon.
 
 
Jag har gått en fantastisk promenad i solnedgången medan Janne fixade med annat. Nu har vi druckit lingondricka och ätit ostbollar medan nordan mojnat och natten har sänkt sig över oss. 
 
 
Själen fröjdas 💕

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0