Funday đŸ”«/✝

Idag har jag fÄtt prova pÄ tvÄ, för mig, nya grejer. Att gÄ pÄ gudstjÀnst Àr iof inget nytt, men det var mitt första amerikanska gudstjÀnstbesök. Kyrkan hette Living Waters church och nÀr jag googlat pÄ det verkar det vara en metodistyrka som hör till Ocean Church.
 

GudstjÀnsten började med medryckande musik, fortsatte med information om kommande evenemang och ett nytt kyrkbygge, sen predikan och till sist medryckande musik igen. BÄde lik och olik en gudstjÀnst i Svenska kyrkan. Jag bÀr med mig "What you feed grows" - om vikten att fylla pÄ med det som Àr gott och inte fastna i att lyssna pÄ det negativa - what you feed grows.

 
Sen Äkte vi och Ät frukost pÄ Perkins innan nÀsta begivenhet...
 
California avocado Benedict 
 
... en shooting range. Maken hoppade över, han hade skjutit fÀrdigt i lumpen tyckte han, men jag ville gÀrna prova. Har en hemlig önskan om att fÄ trÀna pistolskytte pÄ riktigt men det har aldrig blivit av, nu fick jag chans att prova. 
 
 
Vi sköt först med en Colt .22 och sen med en Glock 9mm. Det var lite otÀckt först att stÄ inne pÄ skjutbanorna med alla stora skjutvapen omkring oss, men man vÀnjer sig snabbt och sen lÄg koncentrationen pÄ mÄltavlan. Colten var lite svÄr, men Glocken kom jag snabbt överens med... Ànda tills jag fick först en, sen en till, glödhet patronhylsa frÄn grannbÄset rÀtt ner i min nya fina bh, dÄ blev det svÄrt att rikta koncentrationen mot mÄltavlan för jag började ducka vid smÀllarna i vÀntan pÄ en tredje glödhet patronhylsa som skulle skutta ner i bh-n. Bh-n Àr oskadd tackochlov, men jag har tvÄ röda mÀrken pÄ högertutten!
 
 
Innan vi handlade och Äkte hem kikade vi in pÄ Pet Kingdom.
 
Vet inte vad jag tycker om tex valpar i glasburar...eller jo...
 
Dagen slutade som den började med poolhÀng och Coconad. IkvÀll lös Ànnu fler julprydnader.

HÀr har visst tomten girat lite snÀvt med sin renslÀde...

 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0