Funday 🔫/✝️

Idag har jag fått prova på två, för mig, nya grejer. Att gå på gudstjänst är iof inget nytt, men det var mitt första amerikanska gudstjänstbesök. Kyrkan hette Living Waters church och när jag googlat på det verkar det vara en metodistyrka som hör till Ocean Church.
 

Gudstjänsten började med medryckande musik, fortsatte med information om kommande evenemang och ett nytt kyrkbygge, sen predikan och till sist medryckande musik igen. Både lik och olik en gudstjänst i Svenska kyrkan. Jag bär med mig "What you feed grows" - om vikten att fylla på med det som är gott och inte fastna i att lyssna på det negativa - what you feed grows.

 
Sen åkte vi och åt frukost på Perkins innan nästa begivenhet...
 
California avocado Benedict 
 
... en shooting range. Maken hoppade över, han hade skjutit färdigt i lumpen tyckte han, men jag ville gärna prova. Har en hemlig önskan om att få träna pistolskytte på riktigt men det har aldrig blivit av, nu fick jag chans att prova. 
 
 
Vi sköt först med en Colt .22 och sen med en Glock 9mm. Det var lite otäckt först att stå inne på skjutbanorna med alla stora skjutvapen omkring oss, men man vänjer sig snabbt och sen låg koncentrationen på måltavlan. Colten var lite svår, men Glocken kom jag snabbt överens med... ända tills jag fick först en, sen en till, glödhet patronhylsa från grannbåset rätt ner i min nya fina bh, då blev det svårt att rikta koncentrationen mot måltavlan för jag började ducka vid smällarna i väntan på en tredje glödhet patronhylsa som skulle skutta ner i bh-n. Bh-n är oskadd tackochlov, men jag har två röda märken på högertutten!
 
 
Innan vi handlade och åkte hem kikade vi in på Pet Kingdom.
 
Vet inte vad jag tycker om tex valpar i glasburar...eller jo...
 
Dagen slutade som den började med poolhäng och Coconad. Ikväll lös ännu fler julprydnader.

Här har visst tomten girat lite snävt med sin rensläde...

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0