Husbilslogg dag 1 - Stegeborg, Söderköping

Alltså, så här är det. Jag är trött men speedad och det hänger ihop med att sköldkörteln är forcerad pga för mycket Levaxin iom att Liothyronin funkar så himla bra på mig (just nu iaf). Det är viktigt att skynda långsamt i min sjukdom - hypothyreos - för gör man kraftiga förändringar i Levaxindos kan det innebära oönskade svängningar som blir svåra att få bukt med. Jag mår så otroligt mycket bättre än i vintras, men som jag sagt tidigare, framåt nästa sommar vet vi om denna väg är den rätta för mig (aip och lio). Just nu känns det väl värt alla besvär jag har i bytet av behandlingsmetod. Att jag är speedad märks bland annat på mitt maniska handarbetande och att jag sover för lite, men jag är övertygad om att det kommer ge med sig.
 
 
Inatt satt jag uppe till 1.00. Gick ut med en skitnödig Bamse vid 4.00. Somnade vid 6.00 och sov till 8.00. Sen rann förmiddagen iväg på husbilsfix. Mitt på dan åt vi jordgubbar och glass, sen stack vi iväg. Söderut. Tittade i fjolårets campingkatalog. Valet föll på Söderköping. Maken körde, jag virkade.
 
 
Vi landade på Stegeborgs camping vid fyratiden. Vi har gått runt och tittat lite och ätit gott på Hamnkrogen.
 
 
Ikväll har vi suttit utanför bilen och lyssnat till dragspelsmusik. Några husbilsgrannar har stått för den underhållningen. 
 
 
Vinden tilltar. Livet är gott! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0