Solen i Karlstad 🌞

...har vi Ànnu inte sett röken av, men vÀl Sola i Karlstad! Eller snarare en staty av Eva Lisa Holst, den glada servitrisen som kallades Sola i Karlstad.
 
Idag regnade det pÄ Sola i Kallsta
 
I Ă„r har den Ă„rliga kulturresan gĂ„tt till VĂ€rmland. Tidigare Ă„r som jag har varit med har vi varit pĂ„ Öland, i Blekinge, i HĂ€lsingland och VĂ€ttern runt. Men imorse sĂ„gs utanför KlockargĂ„rden vid Ă„tta och tog oss ivĂ€g mot VĂ€rmland! Fikapaus vid Björnfallet utanför Örebro och nĂ€sta stopp lunch pĂ„ Brasseriet i Karlstad. Efter en god (!) torsk (?) gick vi ut pĂ„ torget och besĂ„g Nils Ferlin, Gustav Fröding och fredsmonumentet över upplösningen av den norsk-svenska unionen 1905. Rent strategiskt ligger Karlstad bra, mittemellan Oslo och Stockholm, den perfekta platsen för förhandlingarna alltsĂ„.
 
 
Vi traskade vidare genom det tilltagande duggregnet till Sandgrund som inte lÀngre heter Sandgrund utan Lars Lerin-museet fast Sandgrund-skylten hÀnger kvar för den Àr k-mÀrkt... 
 
 
Jag visste inte mycket om Lars Lerin före idag, men du Àr jag desto mer nyfiken!
 
 
Efter museet Äkte vi till hotellet, Best Western Gustaf Fröding. Tre av oss bestÀmde trÀff i bubbelpoolen vilket var superskönt. Efter dusch och lite vila fick vi en god trerÀtters inkluderande trevliga samtal frÄn allt mellan himmel och jord, rÀvens jaktteknik till morgondagens schema och Lars Lerin.
 
 
 Nu ska det bli gott att krypa ner i sÀngen!
 
 
Godnatt vĂ€rlden 🌍

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0