En lång bra tisdag

Började strax före halv nio i Prästgården. Tog emot ett mathemkörningsföretag som brukar komma med överbliven mat till oss som vi kan dela ut till behövande. Fem kassar med grönsaker, rotsaker, mejeri, fisk, korv mm. Sen koka kaffe, plocka fram dukar och lampor. Idag hade vi manfall på ikonmålningen men vi hade trevligt ändå. Min Maria-ikon blev klar. Nästa gång ska den vaxas. Mina tidigare ikoner är lackade, kul att få prova på en annan teknik. 
 
 
När ikonmålarna gått hörde jag att det tog i dörren. I tron att nån glömt nåt sprang jag och öppnade... Jag släppte in två damer som ville se Prästgården. I fredags på handarbetsklubben hade jag guidad visning för flertalet deltagare, nu fick dessa damer gå runt själva medan jag slängde i mig kalla köttbullar och sallad.
 
Eftermiddagen tillbringades i Klockargården med församlingsinstruktionsarbete. Jag kom in lite sådär mitt i, men tyckte jag hängde med hyfsat ändå. 
 
Sen värmde jag matlåda och satte mig sen att virka en liten stund. Tyckte jag kunde unna mig det denna rast-lösa dag. Strax före 18.00 var jag i kyrkan och förberedde kvällens meditation.
 
 
Meditationen blev en bra avslutning på en lång dag. Vi blev elva personer. 
 
När jag kom upp till Lyan åkte maken hem. Han ska besiktiga husbilen imorgonbitti. Jag fortsatte virka på min Lost Souls-sjal...
 
 
 Imorgon är jag ledig ... 🤗
Trackback
RSS 2.0