More shopping đŸ„Ÿ

Vaknade halv fyra imorse och kunde inte somna om. Gick upp en stund före sex, duschade och satte mig i vardagsrummet med stickningen. Coco gjorde mig sÀllskap  medan ljuset vann över mörkret.
 

En stund efter sju kom kusinens make upp för att Äka till jobbet, han bryggde en kopp kaffe Ät mig.
 

SÄ smÄningom kom maken upp och fortsatte jobba med diskmaskinen. Medan han gjorde klart med den gick kusinen och jag ut med Coco.

 
NÀr vi Àtit frukost och tagit ett dopp i poolen Äkte vi ivÀg för att storhandla x 2. Vi började med att gÄ runt pÄ Curious Cargo i Ft Myers. Jag skulle kunna köpa ett hus bara för att kunna inreda det med grejer dÀrifrÄn!
 
 
Vi fortsatte till Sam's dÀr jag hittade ett par varma tröjor och ankelstrumpor. Vi köpte oxÄ veckans mat dÀr. Vi fortsatte till Bell's dÀr jag hittade 3 par skor och en klÀnning/top. Nu Àr det typ bara vinterstövlar, bh och leggings kvar pÄ shoppinglistan.
 
 
Vi var rĂ€tt möra nĂ€r vi kom hem. Åt lite blue corn tortillas med baconcheese medan vi vĂ€ntade pĂ„ kusinens make. NĂ€r han kom frĂ„n jobbet bjöd han pĂ„ drink, vi har kollat in Bigfoot och ufos samt Ă€tit dynamite shrimps och bakpotatis.
 
Nu Ă€r gĂ€nget ute med Coco...jag ligger nerbĂ€ddad, mer sovande Ă€n vaken med en sprucken hĂ€l. Ser fram emot morgondagen - en ny dag i Bonita Springs 💕

Kommentarer
Postat av: Linnea

Visst Ă€r det hĂ€rligt i Florida! Är hĂ€r jag ocksĂ„ :-)
TÀnk att vi i Är igen flytt hösten dÀr hemma samtidigt.

Kram

Svar: Perfekt vĂ€der! Lagom varmt! Var Ă€r du? Vi Ă€r pĂ„ vĂ€stra sidan 😃
Guggelutt

2019-11-22 @ 23:44:54
Postat av: Linna

Miami south Beach,imorgon Äker vi pÄ kryssning

Svar: Vi Ă€r tvĂ€rsöver halvön đŸ€—
Guggelutt

2019-11-23 @ 00:20:02

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0