9-21

Började småsvära vid frukost när jag insåg att missat en timme... så det blev full rulle! På tisdagar brukar jag vara på jobbet kl 8 för att hinna göra iordning inför morgonens ikonmålarkurs och gå igenom mailen innan vi börjar kl 9. Idag satte jag mig vid frukostbordet kl 8 och insåg min väckarklocka-miss. Jag lubbade in i Prästgården 20i9, samtidigt med några tidiga ikonmålare, med gemensamma krafter var vi klara kl 9, ja inte kaffet då, men resten. Kaffet fick puttra på i godan ro medan jag försökte gå ner i varv samt måla lite.
 
Långsamt växer julevangeliet fram...
 
När gruppen gått slängde jag i mig lite lunch, diskade och åkte iväg till Huddinge brandförsvar för utbildning i hjärt/lungräddning, hjärtstartare och heimlich.
 

Vi var klara en stund efter tre, men jag hade erbjudit mig att jobba på kvällens ikonmålargrupp oxå eftersom jag missade förra veckan och verkligen vill bli klar denna termin, så jag åkte till dagis och ringde igenom telefonmeddelandena utanför innan jag hämtade hundarna. Efter promenad och middag åkte jag tillbaka till jobbet, kokade fika och var med gruppen. Grupperna är väldigt olika och har väldigt olika behov av samvaro och närvaro. Jag körde läraren och en deltagare till Älvsjö station efter avslutat pass. I lyan strax efter halv tio.
 
 
Nu har jag promenerat hundar och beställt garn för 2000kr. Mycket nöje att se fram emot med andra ord så "häng me'"...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0