”Bring your pet to work-day”

Läste för några år sen om "bring your pet to work-day" men blev aldrig klar över huruvida detta är vedertaget på vissa arbetsplatser i USA(?) eller om det var nåt skämt... men idag föll det sig så att Ragnar fick hänga med till jobbet. Han har fått vara hemma nu i flera månader för William är rädd för honom, men nu ska maken bort ett par dagar och då fick han följa med upp till storstan. Men så blev jag sen pga köer och då fick det räcka med att lämna hundarna på dagis, Ragnar fick hänga i Prästgården! Men han tyckte inte det var kul att sitta instängd på kontoret vilket han högljutt påtalade. Ikonmålarna tyckte han kunde göra oss sällskap och så fick det bli. Ragnar var mycket tillfreds över detta kollektiva beslut.

 
Efter ikonmålning och lunch blev det mässa och möte. Efter lite fika hämtade jag bil och Ragnar från Prästgården till Klockargården där jag skrev ut och kopierade lite papper. Ragnar fick förstås mycket uppmärksamhet vilket han stortrivs med.
 
Lugn kväll i lyan med svärdotter och sonson. I helgen monterade jag äntligen Williams födelsetavla så den överlämnades och hamnade på hyllan 👍
 

Gick upp kl 5.15 imorse så nu känns sängen mer än inbjudande 💤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0