Hostan från h-e

Fy vad jag tycker synd om mig själv. Fjärde dygnet av den gräsligaste hosta jag haft på så långt jag kan minnas. Jag hostar ofta, länge och så intensivt att jag har ont precis överallt. Astmasprayen hjälper ibland, men det bästa är faktiskt att gå ut. Det hjälpte när barnen var små och hade krupp så jag har diagnostisera mig själv med förkylningsastma. Och nej, det är väl egentligen inte vettigt att gå och jobba men jag har gjort det ändå, bedömer smittrisken som relativt liten, men det sliter ju förstås på mig.
 
Igår gick jag upp kvart över fem och var på jobbet kvart i åtta. Färdiga mackor kom vid åtta, fixade fika mm, föreläsare halv nio och diakonerna började droppa in därefter. Vi var klara vid tolv. Efter att ha plockat undan efter oss åkte jag på hembesök, hämtade upp skänkt till handarbetsgruppen som jag tog till Prästgården. Kom från jobbet vid fem och tillbringade kvällen på sängen i lyan. 

Det ska bli St Göran och draken 🐉 
 
Idag var jag oxå på jobbet kvart i åtta och ordnade för uppstarten av ikonmålarkursen. Det blev en trevlig förmiddag. Efter lunch deltog jag i mässa och möte, sen besök. Kom från jobbet vid fem och har tillbringat kvällen i Tv-soffan med broderiet.
 
Jag har inget inbokat på kvällarna och hoppas jag att jag ska kunna ta lunchraster resten av veckan så det blir nåt litet brejk på dan oxå. Måtte hosteländet ge sig snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0