En långsam måndag

När jag tittade på klockan imorse tänkte jag, att igår vid den här tiden badade vi i Vättern. Idag vaknade jag i en betydligt skönare säng än igår, men jag föredrar ändå husbilen och alla äventyr.
 
Tänk att få vakna bredvid denna sköna böna varje morgon. Man blir på gott humör direkt 🥰
 
Pallrade mig upp vid halv nio-snåret, gjorde morgonsysslorna och slängde in en tvätt i maskinen. Efter morgonpromenaden ringde jag mamma och en av döttrarna, skrev en artikel till Knyppelpinnarnas föreningstidning om spetsutställningarna i Vadstena och gick en kort promenad med hundarna för att hinna före regnet. Hann precis in före regnet och åskan ⛈ 
 
Tänk att det finns så många olika sorters humlor 🐝 Gula och vitrandiga och svarta 🐝
 
Dagen har varit skönt långsam. Maken har jobbat medan jag och djuren har slappat och smält intrycken från vår lyckade mini-tripp ❤️ Jag har monterat knypplingar oxå. "Stor blomma" blev klar, men sodukot tar tid. Eftersom jag monterar på så tunt tyg måste jag fästa tyget under varenda glaspärla och de är 81 stycken. Tyget är leftovers från yngsta dotterns nattlinnes-sömnad, buteljgrönt och blankt fodertyg. Lite udda att montera knyppling på blankt tyg, men jag tycket det blir fint och lite flashigt 🥰 Svårmonterat dock men jag tror jag lyckats.
 
 
Två suggor och ett kryll av småsvin på gärdet gjorde kvällspromenaden lite kortare än planerat. Hundarna protesterade inte. Makalös kvällshimmel.
 

Godnatt världen 🧚‍♀️🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0