Frisk-hab 🎹🖌

IgĂ„r bestĂ€mde jag mig för att jag behövde göra nĂ„got, nĂ„got lugnt och sansat ĂĄ friskvĂ„rd/rehab och det var ju dessutom det företagslĂ€karen sa nĂ€r hon sjukskrev mig... sĂ„ redan pĂ„ em kontaktade jag ikonmĂ„lar-fröken och hunddagis och vi var vĂ€lkomna 💕 Bara det vĂ€rmde 💕 Sen chansade jag pĂ„ massören oxĂ„ och hon kunde kl 12.00. Perfekt lagom. Det var alldeles perfekt lagom igĂ„r att ta knyppel-kursen med mina fina elever, att fĂ„ komma ut lite och sluta hĂ€nge mig Ă„t att tankar som lĂ€tt övergĂ„r till destruktiva grubblerier om hur vĂ€rdelös, pinsam och fĂ„nig jag Ă€r ...
 
 
Jag sov 12 timmar igÄr och sov före 22.00 igÄr, sÄ det var inga som helst problem att gÄ upp imorse. Hade t.o.m duschat innan vÀckarklockan ringde. Efter fruktsallad och promenad for jag och hundarna.
 
4:e kurstillfÀllens resultat. Arbetet framskrider lÄngsamt, perfekt tempo!
 
Snart kommer den roligaste delen - allt pillerill 😍
 
Jag var pÄ kursen ca 2 timmar innan jag vÀrmde lite AIP-kÄllÄda och Äkte pÄ 1,5 timmes helkropps- och ansiktsmassage. Ljuvligt! Vi diskuterade lite kring mitt högerben, lÄrmuskeln Àr anmÀrkningsvÀrt mindre Àn pÄ vÀnster sida. En fysioterapeut sa för nÄgra Är sen att mitt högra ben har ca 30% mindre muskelmassa Àn vÀnster... jag har aldrig tagit mig tid att kolla upp vad det kan bero pÄ. MisstÀnker att det har med smÀrtan i vÀnsterknÀt att göra och dÀr har det stannat. Ska kanske ta upp det med doktorn igen. Muskelmassan kan ju pÄverkas Àven vid hypothyreos och den vet ni ju hur jag kÀmpat med.

HÀmtade hundarna vid tvÄ-tiden och stannade vid naturskyddsomrÄdet vid Brotorpsbadet, det som jag alltid kallat Moriaberg, och gick lÄngpromenad med hundarna.
 
 
 Sen Ă„kte vi hem, via biltvĂ€tten 😍
 
Bilen behövde inte tvĂ€ttas, men det ju sĂ„ kuuul 😆

Kom hem strax före maken och fixade kycklingstrimlor och lök i curry... Hade tÀnkt pÄbörja en stickning men Àr sÄ dÀr skönt trött, inte sjuk-trött.
 
SĂ„ nöjd med min friskvĂ„rd/rehab-dag 💖

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0