Gotlandslogg 2: Ljugarn

I förmiddags hade min moster hantverkare hemma, så jag passade på att skriva blogg om den fantastiska gårdagen ✍️ Sen blev det gofika och goda samtal i solen ett par timmar innan maken och jag for vidare.

(null)
Av cikorians rötter kan man göra kaffesurrogat

(null)
Biskvitårta

Vi körde över öjn till Ljugarn och fick plats på campingen. När vi parkerat gick vi långpromenad till Folhammars raukområde.

(null)

(null)

(null)


Jag minns att jag sa på en kickoff med jobbet för några år sen att jag varit på Gotland och klättrat på raukar. Jag fick konstiga blickar, men jag tycker verkligen det är jättekul‼️ Nu fick jag utlopp för min underliga böjelse ännu en gång 🥰

(null)

(null)

(null)
Jag ser Donald Trump, maken ser Povel Ramel. Vem ser du?

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

När vi kom tillbaka till husbilen efter ett par timmar gav vi grabbarna middag och gick sen till creperiet. De sålde galetter, bovetepannkakor med fyllning. Maken tog en chorizo och jag en verte. Riktigt gott!

(null)

(null)
Emmentaler, spenat, roquefort, créme fraîches och valnötter 

(null)
Vi har minst tre rabbis som håller till runt husbilen 🐇🐇🐇

Ikväll har vi suttit i förarsätena och tittat på rabbis och en igelkott. Kvällspromenaden gick vi 1,5 km fram och tillbaka längs Strandvägen. Vi mötte ett par gångtrafikanter och en bil så mestadels kunde vi njuta av havets brus, stjärnorna och några blixtar bortåt Lettland till.

(null)

🌞 Godnatt världen⚡️ 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0