Veckans mest värdelösa dag?

"Jag önskar att jag hade så mycket garn att jag kunde sticka utomlands" 🧶 
 
"Hur vet man att bilen kommer från Jamaica? Reggaestreringskylten!" 🚘 🇯🇲 
 
Jag har lyssnat på radio under eftermiddagen medan jag har sytt på sonens och svärdotterns gardiner. Tisdag är tydligen veckans mest värdelösa dag. Motiveringen kommer jag inte ihåg i sin helhet, men tisdagen är ju varken veckans första dag, lill-lördag, fredag eller helg typ 🤣 Man får lära sig mycket när man lyssnar på radion! Tur att man kan roa sig fast det är veckans mest värde-lösa dag, tänkte jag och fortsatte sy på gardinerna 🧵🪡 
 
 
På förmiddagen roade jag mig med att hacka is nedanför trappan för att minska risken för tillbud (Förstås! Att hacka is är inget nöje ⛏ ), annars börjar det bli isfritt på de flesta ställen nu, men isen nedanför vår trappa är ännu stenhård!
 
 
Däremot har min iskonst smält ner till... ingenting.
 
 
En del av artrosskolan är golvövningar. Bamse tycker det är  jätteskumt när matte ligger på golvet och sprattlar med benen. Idag "tröstade" han mig genom att slicka hela fejset på mig. Lilla gubben 🐶❤️ Lite hund-kärlek en tisdagmorgon är inte heller värdelöst.

 
Bäst av allt denna "värdelösa" tisdag är ändå att min äldsta dotter tog körkort 🚘 Hon är så himla duktig 🚘
 
När jag sytt två av fem gardiner började jag med middagen. Kållåda idag 🥬 Jag ringde veterinären oxå och bokade tid för Rambo imorgonbitti. Han är slö och vill inte gå långt, tar tid på sig med maten och lägger sig alltsomoftast och bara skakar. Känns oroligt. Så helt plötsligt är han pigg igen. 

Maken kom hem och mådde dåligt. Han brukar vilja ta tredjenaden men idag orkade han inte. Jag tog den och gick förbi brevlådan. Mitt munskydd hade kommit och det förvandlade jag det till ett praktiskt konstverk under den närmsta timmen efter. Rosen som jag knypplat de två senaste dagarna pryder nu munskyddet. 

Rosen av Inez Petterson, Elsa Petersons spetsaffär
 
Knypplad i melerad DMC80, 100% bomull, så nu hoppas jag att munskyddet inte färgar.
 
Lyckoviken och flamingo-stickning har fått avrunda 🧶🦩 Vi ska upp tidigt imorgon 🥱 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0