Måndag med penna och nål

Gjorde en lugn morgon och tog sen tag i broderiprojektet efter promenaden. Jag ligger tidsmässigt bra till i alla mina projekt med deadlines, men som vanligt jobbar jag i organiserat kaos.
 
Knypplingarna är ivägskickade för montering och jag har lovat att leverera dem till Vadstena i början på juni. Disktrasorna är klara för nån sorts montering så de kan hänga någorlunda rakt i fönstren och gerillastickningen är bara några timmar från färdig. Den 21 maj ska utställningen hängas och idag fick jag mail att boken nu är klar och skickas under veckan ✅ Sockorna har jag inte börjat med och de, liksom Brynäsmattan, är det ingen tidsgräns på. Broderierna ska vara inlämnade till midsommar, eller rättare sagt, bara maila in foton på dem.  

Idag föll valet på broderi. Jag har gjort ett, håller på med nr 2 och har en tredje idé. Varför jag prioriterade broderi är för jag behöver beställa en liten flexiram till den första. Ännu vet jag inte om jag behöver beställa en ram till det tredje broderiet oxå och frakt kan ju ta lite tid om man har otur...
 
Hm 🤔 Det ser inte ut irl som det gjorde i mitt huvud, men jag tror det kan bli bra ändå...
 
Lite frisk luft blev det oxå. Några inte alltför långa hundpromenader, den första till åskmuller, samt så klippte jag ner pelargonerna som nu fått komma ut efter vintervilan.
 
 
Med lite tur släpper 1177 vaccinationstider för oss födda 1971 och tidigare vid midnatt, så jag ska in och kolla där nu 🕛 Annars får jag boka imorgonbitti.
 
💉 Håll i och håll ut 💉 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0