Mera kreativitet đŸȘĄ

Inte trodde jag pĂ„ nĂ„n sovmorgon idag, men sĂ„ blev det. Var uppe före 6 och passade dĂ„ pĂ„ att öppna fönstret. Dels pga klimakteriesvettningar men oxĂ„ för att regnet strilade sĂ„ hĂ€rligt dĂ€rute. AlltsĂ„, om man inte mĂ„ste gĂ„ ut med hundar och det inte har regnat dagar i strĂ€ck, dĂ„ Ă€r det rĂ€tt mysigt. Jag vĂ€cktes av ett ihĂ€rdigt knackande utanför fönstret, det var nĂ„n av mesarna som öppnade ett solrosfrö mot rĂ€cket, och döm om min förvĂ„ning nĂ€r klockan stod pĂ„ halv tio đŸ•€ Inte för att det gör nĂ„t, men Ă€ndĂ„. Jag tog tag i morgonsysslorna och slĂ€pade tvĂ„ ovilliga hundar till brevlĂ„dan i regnet dĂ„ Earlybird aviserat att ett paket hĂ€ngts dĂ€r. Det Ă€r en groddburk som makens moster ville ha, hon tyckte det lĂ€t sĂ„ kul nĂ€r jag berĂ€ttade hur man gör och vi blandade medhavda groddar i salladen i helgen. 

Eftersom jag konstaterade i mÄndags att jag har tillrÀckligt med disktrasor till utstÀllningen som startar 22 maj och jag snart Àr klar med gerillastickningen sÄ gick jag lös pÄ nÀsta kreativa projekt, broderitÀvlingen "RÄg i ryggen". Har haft flera vilda idéer som jag varken har tid eller kompetens att genomföra, men jag startade upp med en liten idé som tog typ hela dagen i ansprÄk. Det var jÀttekul att helhjÀrtat kunna fokusera pÄ den. NÀr jag gick i syslöjd pÄ mellanstadiet broderade jag indian-namn i korsstygn pÄ löpande band. Det var ganska stora bokstÀver med mönster i... men jag slÀppte idén pÄ ganska stora bokstÀver med mönster i dÄ jag oxÄ hade öppningstexten i Star Wars i tanken, och ganska stora bokstÀver med mönster i en kombination med bakÄtlutande bokstÀver pÄ vÀg ut i rymden blev för komplicerat. 
 
Ibland krĂ€ver kreativitet stora mĂ€ngder choklad! Och mĂ„nga ark rutat papper ✍ 
 
Kommer min idĂ© funka??? 🧐

Efter all choklad var aptiten dĂ€refter och jag hade noll middagsinspiration, maken fick köpa sushi đŸ± Sen broderade jag klart och gick ut kvĂ€lls-kissen med hundarna.
 
FĂ€rdig ⭐ Jag la till en stjĂ€rna som fĂ„r stĂ„ för Betlehems-stjĂ€rnan för jag tyckte det blev lite fint. Det blev tomt utan s.a.s.



Mitt sjÀlvförtroende sÀger mig att jag inte kan skicka in den, den Àr för enkel, men min humor sÀger att den Àr ju bÄde rolig och symbolrik i sin enkelhet. 

Nu har hundarna torkat lite efter sistanaden och ska det bli skönt att krypa i koj efter vÀl förrÀttat vÀrv.
 
đŸ§” Sov gott đŸȘĄ

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0