... och sen kom Ågren 😬

En fredag med snabba humörskiftningar. PÄ förmiddagen lÄg maken och jag i varsin solstol och njöt de sista solstrÄlarna innan regnet. Yngsta ringde pÄ FaceTime och vi hade ett sÄnt dÀr gapskratt-samtal som bara blir ibland. Jag lÄg med en liten avbitare i handen för att inte tappa bort den plus att hÄret stod Ät alla hÄll eftersom maken och jag haft vattenkrig i badtunnan kvÀllen innan. Vi avslutade den kvÀllen med en drink, nötter och tÀnda ljus pÄ altanen och jag somnade i solstolen under stjÀrnhimlen, vilken förklarade min hisnande frilla.
 
NÀr molnen började dra ihop sig satte jag mig att montera disktrasorna som ska hÀngas pÄ Multeum pÄ fredag. En trasa hÀnger ju som en trasa och jag har experimenterat lite. En stÄltrÄd frÄn hörn till hörn ger stadga. 58 trasor som skulle paras ihop tvÄ och tvÄ, en fram- och en baksida, gjorde 29 arrangemang. Jag behöver 28 till de 28 smÄ fönster de ska hÀnga i.
 
 
Sen kom regnet. Det var fortfarande varmt sÄ vi makade undan bordet och drog in solstolarna under tak. Superfin eftermiddag  med regnsmattret mot plastaket toppad med en stÀnkare Mackmyra och kex.
 
 
PÄ eftermiddagen ringde DHL att de var pÄ vÀg, spÀnningen steg...
 

... och sĂ„ kom den! Boken om disktrasor som inte ens fanns som idĂ© för ett Ă„r sen, men som med tiden vĂ€xt, processats och faktiskt utmynnat i en fĂ€rdig produkt. Jag slet upp första kartongen. SĂ„Ă„Ă„Ă„ roligt att hĂ„lla den i sin hand ✋ En supersöt liten bok 📖 
 
 
... sen kom Ågren. Vad har jag gjort? Fine - sticka, virka och skriva bok Ă€r vĂ€l en sak, men nu ska detta beskĂ„das, bedömas och kritiseras. Inte bara som bok utan pĂ„ utstĂ€llning dessutom đŸ˜± Himmel och plĂ€ttar đŸ„ž Hur tĂ€nkte jag egentligen? Nu vill jag dra mig ur. Jag tackar Gud att jag bestĂ€mde mig för titeln "en liten bok om disktrasor" för hade jag storhetsvansinne förut sĂ„ kan jag lova att jag bara Ă€r en blöt flĂ€ck nu 💩 
 
Jag blev iallafall klar med monteringarna och satte mig till kvÀllen att göra kanten pÄ gerillastickningen. Det Àr försent att dra sig ur. Det jag kan göra Àr att försöka pÄverka förlaget att sÀnka priset nÄgot. Min ambition har inte varit att tjÀna pengar pÄ mitt lilla projekt, men fÄ det att gÄ hyfsat jÀmt upp ekonomiskt. 
 
En ny dag har börjat. Det regnar och Ă€r svalt. Perfekt dag att fortsĂ€tta med broderierna till broderitĂ€vlingen đŸ€«Â 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0