Tisdag med virknål

Ikväll sitter jag ute i paviljongen och skriver. Det har varit en riktigt varm dag men kvällen är ljummen. Jag hade hoppats på ett ordentligt åskväder 💥 för det var riktigt kvavt på eftermiddagen, men nu är det såååå skööönt.
 
Dagen började jag med sista artikeln till föreningstidningen men sen har jag bara jobbat med virknålen inför utställningen på Multeum. Domkyrkan och kvarnen i Strängnäs har tagit form, liksom en bok och en kaffekopp (Blå Anna, tror jag bestämt det blev). Ugglan och rosen var klara sen förut. När domkyrkan och ugglan är fästa samt kvarnen fått vingar tror jag att jag ska virkande liten kant uppe och nere för stadgan, så den inte rullar sig så mycket. Den blir kanske klar imorgon...?

Gerillastickningen har ett lokalt tema, eller snarare två. Kvarnen, rosen och domkyrkan står för Strängnäs som oxå kallas de gula rosornas stad. Boken, kaffekoppen och ugglan står för Multeum där man kan fika, låna böcker på biblioteket samt sitta och uggla vid dator eller dagens tidningar. 

Vaccinationstid har jag lyckats få oxå. Inte inatt och inte klockan fem när jag var uppe och pussade på maken som skulle till jobbet. Jag vaknade senare än jag brukar och då var alla tider slut, men strax efter 10.00 släppte de tider i Gnesta. Jag högg en tid den första möjliga dagen (24/5) men bokade av den fem minuter senare, för när jag gick tillbaka och kollade Strängnäs igen hade de släppt tider den 20/5. Tog första möjliga tid 💉🙌
 
 
Inte så mycket mer att berätta. Kreativiteten har skaffat mig en massa jobb och dagarna går fort. Jag har nålar, trådar, arbeten och nystan överallt. Städade undan det jag inte tyckte jag behövde imorse, men nu ser det ännu värre ut. Ikväll gör det ingenting för maken är på jobbet men imorgon får jag nog ta och städa igen 🧹 Älskar mitt kreativa kaos... men min make är inte lika förtjust 😅
 
 
🪡🧶 Godnatt världen ✂️📍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0