Andra advent đŸ•ŻïžđŸ•Żïž

En fin dag. Molnigt men varmt, Ă€ndĂ„ tyckte vi poolen var ovanligt sval idag med sina ca 25 grader och "bara" 27 grader i luften. Otroligt att kroppen vĂ€njer sig sĂ„ snabbt Ă€ndĂ„ đŸ„” Alldeles snart Ă€r det dax att vĂ€nja sig tillbaka đŸ„¶ 

(null)
Plumeria, frangipani eller tempelblomma hĂ€rstammar frĂ„n de tropiska delar av amerika och det finns sju arter av den. Den vĂ€xer som en buske eller litet trĂ€d. Den Ă€r lĂ€tt att odla och finns numera Ă¶verallt i varma lĂ€nder.

NĂ€r vi tröttnat pĂ„ pool-livet gick vi pĂ„ promenad. Vi gick lĂ€ngs stranden till den i princip tog slut och gick upp pĂ„ vĂ€gen


(null)

(null)


 strosade in pĂ„ nĂ„n sidogata och hĂ€lsade till höger och vĂ€nster, "Sawadee Kaa, Sawadee Kaa, hello, No thank you, No thanks, Kap Kun Kaa".

(null)
MÄste vara nÄn sorts ticka?

SÄ gled vi in pÄ en restaurang dÀr vi sÄg att det fanns glass och köpte varsin liten bÀgare. Det sÄg ut att vara inhemsk glass, och god var den!

(null)

(null)
SĂ„na krukvĂ€xter skulle man ha 😍 Orchide dendrobium âŁïž

Vi slĂ€ntrade över vĂ€gen och köpte en pancake med banan och nutella đŸ„ž 🍌 🌰 som vi intog vid ett bord pĂ„ stranden.

(null)

(null)

(null)

Vi fortsatte en bit till och köpte oss varsin frappeđŸ„€Strax innan vi skulle gĂ„ reste sig paret pĂ„ stolarna framför oss och frĂ„gade om det var vi som var frĂ„n StrĂ€ngnĂ€s. Det var det svenska par vi trĂ€ffade i förra veckan pĂ„ restaurangen lĂ€ngst bort frĂ„n hotellet. Vi pratade nĂ„gra minuter innan han skulle hem och packa. Hon blir kvar tio dar till.

(null)

Resten av vÀgen hem gick vi pÄ stranden.

(null)
Förmodligen anvÀnds korset till fiskeredskap av nÄgot slag, men jag har aldrig sett konstruktionen förut

(null)
Ebb idag. I förrgĂ„r blev jag blöt Ă€nda upp i röven, idag inte ens till knĂ€na 😄

(null)
VĂ„rt hotell i mitten. De till höger i bild Ă€r under uppbyggnad 

Vi kom hem vid halv fem, skippade doppet i poolen vi pratat om och satte oss pĂ„ balkongen istĂ€llet đŸ•Ÿ 

Vid sju gick vi till stĂ€llet lĂ€ngst bort och Ă„t middag. Vi fick sĂ€llskap av det svenska paret som visade sig vara frĂ„n Uppsala. Vi fick en jĂ€ttetrevlig kvĂ€ll och vandrade hem i kanten av det högsta tidvatten vi hittills haft. 

Imorgon har vi blivit bjudna pĂ„ fest 🎉 





Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0