Dagvill

Det har visat sig att jag inte vet när jag kom hit och har dålig koll på hemkomsten oxå. Vi åkte alltså förra tisdagen och i min värld landade vi oxå på tisdagen, men på riktigt landade vi på onsdagen. Hade problem med det där de första dagarna. Nu har jag haft samma problem med hemkomsten. Jag har trott att vi åker på tisdag och kommer hem på onsdag, men vi åker på onsdag och kommer hem på onsdag. Tidsskillnaden har förvirrat mig totalt!

(null)

Eftersom ingen av oss varit 💯 tillbringade vi dagen vid poolen. Vi gick ner till havet en stund för att se om vi kunde se flygplanet vi åker hem med om en vecka, men de startade åt andra hållet idag. Vi har haft full koll på alla plan som sticker, men idag har vi bara sett dem som landat ✈️ 

(null)

(null)

Vid fyra bröt vi upp från våra solstolar och gick upp på rummet, duschade och klädde om, sen gick vi på promenad 👣 

(null)

(null)

Vi gick över flodfåran och in på vägen genom djungeln. Visa av erfarenheten häromdagen undvek vi stranden. Det är ju inte jättelångt, men i 30-gradig värme blir man fort trött. Träden gav skugga 🌴 

(null)

Så kom vi fram till vägen vid byn. Den är dragen runt träden och det tycker jag är så sympatiskt. Vi gick till slutet av den och köpte två röda kepsar. De ska vi ha när vi åker vår röda cab 😄 

(null)

Vi köpte Coca-Cola i snabbköpet och började titta efter en restaurang… men då började det blåsa, stora moln tornade upp sig och åskan började mullra. Vi köpte en pancake mango/choklad och pinnade på hemåt istället. Skulle det bli ett utdraget regnande, vilket det såg ut att bli, ville vi komma över vattendraget först.

(null)

Vi blev förföljda av blåst och åska, men regnet uteblev. Vi gick in på restaurangen vid flodfåran, den som ligger som nr 2 från hotellet. Eftersom regnet hotade och platserna under tak var upptagna fick vi sitta "uppe" i en eget liten hytt. De var upp bord och två stolar och vi fick en magnifik utsikt över blixtar och hav.

(null)

(null)

(null)

(null)
Däruppe fick vi sitta ikväll 

Ägarinnan berättade att de haft fest kvällen innan och hoppades att vi skulle kommit då. Sonen fyllde nämligen 1 år igår. När vi ätit färdigt kom hon med tårta 🍰 Så rart!

(null)

Så gick vi hem torrskodda i mörkret. Jag har legat inomhus medan maken suttit på balkongen. Mår ff lite diffust illa. Men nu sover vi och vaknar pigga imorgonbitti.
🥱 

Avslutar novembern

Med solsveda

och risig mage 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0