till detta 🌮

(null)
28-29 grader varmt. Vattnet 25-26 grader. 

(null)

Efter 12 timmars flyg landade vi pĂ„ Phuket imorse. Halv tre svensk tid och halv nio thai-tid landade vi och kom hyfsat snabbt ut genom passkontroller och bagageutlĂ€mning. Transfern tog oss ca en mil till vĂ„rt hotell. VĂ„rt rum var inte klart sĂ„ vi lĂ€mnade vĂ„ra vĂ€skor, böt om i ett restroom och halv elva var vi pĂ„ beachen 🌮

(null)
Alkoholfri (tackochlov kl 10 pÄ morgonen) vÀlkomstdrink nÀr vi kom. MisstÀnker orkidé?

(null)
Dessa vĂ€ntade pĂ„ mig 🐱

Vi gick ut och provade vattnet i den lÄnggrunda bukten, sen lÄg vi och slöade i varsin solstol, men solskyddet lÄg nerpackat sÄ vi gick upp till poolen under ett trÀd istÀllet.

(null)

(null)

Efter en stund började vi bli hungriga. Maken hade redan hemma kollat lite pÄ restaurangutbudet och förutom de tvÄ pÄ hotellet skulle de ligga nÄgra pÄ stranden. De pÄ hotellet var dyra och vi kÀnde inte för nÄn BBQ sÄ vi gick ut pÄ beachen och slog oss ner pÄ den första.

(null)
Vi tog rÀkor med cashew och i vitlök och peppar, sÄ delade vi. Det var jÀttegott.

(null)
Jag tog en fresh coconut. LĂ€skande 😋

(null)
En urgullig eremitkrÀfta kom pÄ besök

(null)
Vem bor hÀr?
  (null)
En död liten firre. Vi gissade pĂ„ blĂ„sfisk. Deg lĂ„g mycket skit pĂ„ stranden efter ett rejĂ€lt ovĂ€der igĂ„r.

De hade sagt att vi skulle komma tillbaka och kolla om rummet var klart vid tolv, men klockan var nog ett nÀr vi kom tillbaka. Vi har fÄtt ett jÀttefint rum med utsikt över bukten, och en liten överraskning vÀntade.

(null)

(null)

(null)

(null)

KĂ€ndes inte kul att skicka ivĂ€g den trevliga killen utan dricks, men vi har inte hunnit vĂ€xla utan har bara stora sedlar đŸ’¶ Jag duschade och vi kröp ner i sĂ€ngen en stund, men sĂ„ kom vi överens om att det var kanske bĂ€ttre att försöka hĂ„lla sig vaken och lĂ€gga sig tidigt. Sagt och gjort, vi drog pĂ„ oss badklĂ€derna och gick ner. Vi la oss i sacosĂ€ckar som lĂ„g mellan poolen och havet
 och nog fasiken somnade jag đŸ’€ Det var varmt, mulet och alla lĂ„gmĂ€lda ljud var sĂ„ otroligt sövande. Maken vĂ€ckte mig efter en stund, sĂ„ gick vi och badade i poolen istĂ€llet. Havet var i ebb sĂ„ det var inte att tĂ€nka pĂ„.

(null)
I hörnan bor vi 

SÄ kom ösregnet. MÀktigt nÀr det regnar varmvatten i sidled. Vi kröp ner i sÀngen igen och somnade som stockar. Tur att jag stÀllt vÀckarklockan. NÀr den ringde sa förnuftet att vi borde hitta nÄt att Àta Àven om kroppen sa "sov". Vi tog ett paraply och chansade pÄ att det fanns nÄt öppet pÄ stranden, och det gjorde det. Det blev samma restaurang som till lunch. Lika gott. Vi satt och lyssnade nÀr vattnet gick upp i flod igen och tittade pÄ krabborna som sprang pÄ stranden.

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu ska det bli himla gott sova ❀


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0