Shopping i Sterling del 2


(null)

Ännu en stillsam dag. Vi besökte min kusins makes jobb. Han förestår ett hem för militärveteraner och det var spännande att se skillnaderna i det svenska och amerikanska  systemen. Här kan man köpa sig ett hus eller en lägenhet (från 62 års ålder) inom ett område där man sedan åldras och flyttar inom området. Man kan alltså börja med en villa och när man inte orkar med den flyttar man till lägenhet. Behöver man senare mer hjälp väntar olika vårdavdelningar.

(null)
Ett av rummen

(null)
Simbassängen 

(null)
Kapellet 

(null)
En av korridorerna 

(null)
Mot huvudentrén

När vi fått en spännande rundvandring åkte vi vidare för mer shopping. Det blev en bh till, två par skor, en baddräktsöverdel, några detangle-borstar och hårgrejer plus lunch. Nu börjar jag bli "mätt". Skor var det viktigaste.

(null)
Sketchers

(null)
Mall

Trötta i fötterna och över 7000 steg senare åkte vi hem, slängde upp fötterna och tog en kaffe. Jag har fullkomligt fastnat i Pixel Art, men så har jag inget handarbete med mig heller… Det roligaste är att höra från egna foton, men det finns färdiga motiv att "måla" om man känner för det.

(null)
Ofärdiga grejer, eller "in progress"

Ikväll åt vi ute. Bom bom shrimps på Bonefish. Farligt gott, man äter ju för mycket 🍴 

(null)

(null)

På vägen hem fick vi en historielektion om kriget mellan nord- och sydstaterna. Leesburg tex är uppkallat efter general Robert Lee, Gettisburg ligger i närheten och flera slag utkämpades här i Virginia. Vi vandrar på historisk mark 🇺🇸 

Nu går vi nog snart och lägger oss 💤 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0