Dag 235

Inte fullt så illamående imorse. Illamående hos mig är förknippat med stress: negativ stress, negativ stress i den bemärkelsen att det lixom inte finns nån positiv utvecklingspotential eller bra sätt att hantera ett skeende konstruktivt. 

(null)

(null)

(null)
Ingen av dem ville hälsa imorse. Åt de frukost inomhus tro 🐌 

Var på jobbet vid åtta. Rensade, mailade, pratade med en kollega och hade två besök före lunch. 

Besök och kollegiala samtal efter lunch innan jag sprang över till tingsrätten och vidare till Claes Ohlsson där jag köpte en övningskörningskylt, för jag glömde både skylt och handledarbevis hemma idag, men beviset har jag i Kivra-appen så jag tyckte vi borde klara oss med det. 

(null)
Duv-spa utanför fönstret 

Fortsatte röja i rummet och packade så mycket jag orkade bära. Frågade en kollega tidigare på dagen om hon visste nåt om mina blommor, var de tagit vägen, och det var rätt person att fråga. Hon hade burit ner dem till lilla salen i somras för att de inte skulle glömmas bort. Min frustration igår fick mig att dra förhastade slutsatser. Jag fick tillbaka orkidén jag fick när jag började jobba och som blommat hela min anställning. Nu hade den inga blommor kvar… MEN den var full av knopp!

(null)

Klockan fem stod jag i Södertälje hamn och väntade på dotterns försenade tåg som inkom tjugo över fem 🕔 Vi körde en dryg timme. Vi började med teknik och hon fick backa runt hörn invid Tveta kyrkogård. Därefter fortsatte vi på landsvägen ut till Nykvarn, körde rondeller, parkerade, körde tillbaka i rondellerna, vänstersväng på trafikerad väg och så tankade vi. Vi slutade där vi började i Tveta, sen körde jag henne till tåget kvart i sju och åkte sen hem.

Kom hem kvart i åtta. Maken hade skalat och skivat sötpotatis och förberett hamburgare 🍠 

(null)
Än finns det hallon

Tv. Disk. Nu ska jag gå sistanaden 👣🐾🐾

💤 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0