Sista torsdan i Hovsjö

Rambo är inte helt ok. Trots den längre promenaden igårmorse var han på väg att sätta sig på dagis dörrmatta när vi kom 💩 Inatt lyfte jag upp honom i sängen två gånger varför jag letade igenom huset noggrant imorse. De få gånger hundarna gör inne beror det på dåliga magar och de brukar sätta sig i badummet. Nu hittade jag "maskar" bakom fåtöljen i vardagsrummet 💩 Lilla gubben ❤️‍🩹 Snart helg!

(null)
Det ser ut som om det bara blir en solros i år🌻 

(null)
🍄 

(null)
Ringduvorna kommer och kalasar på fröna som Ragnar ratar 

Det tog emot att åka imorse, men dagen blev väldigt bra. Hann maila och ringa lite innan vi åkte på mässa på äldreboende. 

(null)
Mugghållare är bra att köra andaktsblommor i

(null)

Efter mässan bjöd mitt närmsta arbetslag mig på lunch på min favorit-indiska restaurang. De hade oxå funderat ut en present, något jag nog inte skulle unna mig att köpa… en flaska champagne 🍾 

(null)

Vi åkte tillbaka till Hovsjö för vardagsgudstjänst ✝️

(null)

(null)
Det smyckade korset på den blå dörren

Ännu en jättefin gudstjänst. Den sista jag deltar i som anställd. Några arbetskamrater dök upp och vi kunde bjuda på chokladtårta som en kollega beställt, och en deltagare hade bakat baklava.

(null)

Jag fick blommor och små personliga presenter, och jag försökte verkligen hinna prata lite med alla. Kvart i fyra satte jag mig med mitt sista besök.

Strax efter fem hämtade jag upp yngsta dottern vid Södertälje Hamn för övningskörning. Vi började med "precisionsövningar" - parkera, backa mm vid Tveta kyrkogård. Därefter landsvägskörning, rondeller, tanka, köra på mer trafikerad väg. Vi körde från Tveta till Nykvarn, sen via Ronna, Geneta till Hovsjö. Där besökte vi toan i kyrkan och jag tänkte hämta upp tårtbiten kollegan messat att jag kunde ta hem plus baklavan 🍰 Men tårtan var försvunnen 👻 Bra att nån sett till att den inte blev gammal. Hur skulle nån kunna tänka ut att jag skulle hämta den över två timmar efter att jag åkt. Men baklavan kom hem.

Ringde ett samtal på hemvägen, men när jag smet in på Coop och skulle köpa glass fick jag totalt hjärnsläpp. Jag kunde inte få ut en blipp. Antingen slutade hjärnan fungera eller så har de gjort om blipparna. Ursäktade mig och avslutade samtalet. Betalade min glass i kassan istället.

Minns inte när jag var så här trött senast. Spänningen släpper. Mitt avslut har blivit så bra som det nånsin kunnat. Nu har jag släpat mig ut på sistanaden och ska krypa i koj. Imorgon ska jag plocka upp mina blommor och presenter samt läsa igenom kort och min kollegas fina predikan igen… och bara vila 🥰

(null)
Fullmånen var som en lampa 🌕 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0