Kalasdag 🎂

Hade fruktansvĂ€rt ont i magen inatt. Magkatarren fick mig att smyga ut ur husbilen dĂ€r vi sov, (dottern fick sova i vĂ„r dubbelsĂ€ng inatt), och gĂ„ upp till huset för att dricka bikarbonat. Satt sen en stund pĂ„ trappen till Ugglebo, tittade pĂ„ mĂ„nen och vĂ€ntade pĂ„ att bikarbonaten skulle börja verka. Vaknade strax före nio


En mysig morgon. Mitt pĂ„ dagen fick dottern övningsköra hela vĂ€gen till Skokloster, med ett kort undantag för motorvĂ€gen i Enköping.

Imorgon fyller mitt Àldsta barnbarn 16 Är och det firades idag. Helt otroligt att hon blir 16 Är! Lika otroligt att syrran Àr 14! Det blev ett jÀttefint kalas. Alla mina barn och barnbarn var dÀr plus ett par slÀktingar till.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har verkligen haft jĂ€tteroligt och skrattat massor. Det var svĂ„rt att bryta upp, men halv fem var jag tvungen. Mina barn (som inte bor i Skokloster) bröt upp samtidigt och vi gick tillsammans till bilarna. 

Jag Äkte via McDonalds i Enköping direkt till knyppelkursen. Vi blev sex idag och tiden gick svindlande fort som vanligt.

Nu har jag virkat till Morden i Midsomer đŸ§¶ och gĂ„tt sistanaden i mĂ„nljuset đŸ‘ŁđŸŸđŸŸ Det var riktigt svalt ute nu đŸ„¶

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0