Husbilslogg 2: Mellanfjärdens camping

(null)Lite Florida träskmarks-stuk  

Gick ner och satte mig vid ån i Kungsgården medan maken gick ut med hundarna på morgonen. Spar mig och läker så långt det är möjligt i hopp om att kunna få vara med om eventuella äventyr längre fram. Det rätt skönt att slippa sitta hemma och istället få se Sverige genom bilrutan om inte annat 🚎

(null)
Satt och tittade på skräddarna som skrinnade över vattenytan. Ser ni? Strax under mitten på bilden. Som en ängel eller streckgubbe på mage …

(null)
Gosisarna 🐾 

(null)
Rapsfjärilen med naggad vinge flög runt husbilen

(null)

Så gav vi oss av norrut. 

(null)
Resgodis 

Efter några timmar färd stannade vi på Mellanfjärdens camping, ca 4 mil norr om Hudiksvall. Vi fick en bra plats med havsutsikt. Jag fixade lunch medan maken tog hundarna.

(null)
(null)

Vi satt ute i solen ett par timmar och jag tillochmed somnade en stund. När maken tog ut hundarna igen fixade jag middag till oss.

(null)

Vinden från havet

bär kalla undertoner

Varm sol i fejset 😎


Det blåste en del när vi kom så vi satt framför husbilen, nästan på campinggatan, i lä. Framåt kvällen mojnade det så vi kunde sitta på den avsedda uteplatsen. Då kunde Ragnar få komma ut oxå. Att sitta för allmänt går inte för han drar till sig alldeles för mycket uppmärksamhet och just nu har jag ingen lust att dels svara på dumma frågor som "flyger han inte bort" (för uppenbarligen gör han inte det❗️) till att vara nån sorts allmänt zoo för campingens alla ungar. Oftast tycker jag det är kul, men med den värk och trötthet jag lider av just nu slipper jag gärna att vara påtvingat trevlig mot främlingar, missförstå mig rätt 😉 Förutom lite barn som stod på behörigt avstånd och "kolla! En riktig papegoja" så kom en norska med sin telefon mitt i vår middag. Hon videochattade med ett barnbarn och ville visa fågeln 🦜 Mer än så blev det inte idag och det var lagom för dumma mej.

(null) (null)

Ca 20 mil, sol och svala vindar från Bottniska viken samt en massa medicin i kroppen 🚎💊 Dax att sova 🥱

(null)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0