Andra kursdagen

En jĂ€ttetrevlig dag📍

SmĂ„prat vid frukosten med ledaren och en av deltagarna i helgens frivolitetskurs. NĂ€r jag kom till lektionssalen var hĂ€lften av deltagarna redan dĂ€r. 

(null)
Denna Ă€r 10 Ă„r gammal och jag tycker den Ă€r sĂ„ kul. Det Ă€r sĂ„ hĂ€r man kan kĂ€nna sig nĂ€r man Ă€r pĂ„ knyppelkurs. Man kommer till lektionssalen tidigt och gĂ„r hem mitt i natten, heeelt inne i sina trĂ„dar och man vill absolut inte vara nĂ„nannanstans, men man mĂ„ste ju sova lite oxÄ  đŸ§” 

Under hela dagen har jag gĂ„tt runt i lektionssalen och kollat av hur det gĂ„r. MĂ€rkte direkt att det Ă€r lĂ€ttare att frĂ„ga mig om jag stĂ„r framför Ă€n sitter i katedern. NĂ„, det har jag oxĂ„ gjort för att vila de ömma skĂ„nkorna samt för att prova en örhĂ€ngesidĂ© jag fick av en vĂ€n och knyppellegendar under Stora Knyppeldan igĂ„r.

(null)

De blev inte vackra för jag behöver öva pÄ mina mandlar, men idén var toppen!

(null)  
(null)
Tornhuset

(null)
Flitens lampa 💡 i  VĂ€tternsalen i Tornhuset

(null)
VÀlförtjÀnt fikapaus

Efter tio timmar, med paus för lunch och fika, var kursdagen slut. Jag oxĂ„. Redan vid lunch började jag dumma mig
 jag gick in i fel port, men innan jag fattade det hade jag bĂ„de försökt bryta mig in i "mitt" rum med en kodnyckel som inte fungerade och funderat över vem 17 som snott min mat ur kylen. De olika sektionerna - A, B, C och D - Ă€r identiska med sina 8 rum och kök. Det var först nĂ€r en frĂ€mmande kvinna kom in i köket som poletten trillade ner. NĂ€r jag kom till "mitt" kök upptĂ€ckte jag att jag glömt mina vindruvor pĂ„ diskbĂ€nken som jag sköljde vid frukosten. Jo, nog kĂ€nns det i kroppen pĂ„ mer Ă€n ett sĂ€tt att gĂ„rdagen blev lĂ„ng och att koncentrationen pĂ„ alla olika mönster tar sin energi plus att jag vill ha koll pĂ„ att ingen kĂ€nner sig förbisedd. Fast det vet jag ju inte, men jag gör mitt bĂ€sta. Och jag kan ju bara hoppas att alla har lika kul som jag har.

Åt lite, pratade med en frivolitetskursare och slĂ€ngde mig sen pĂ„ sĂ€ngen. Ska ta en dusch och lĂ€gga mig nu đŸ„±

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0