Återtar...

... det där jag sa om snöskottningen igår. Nu är det så himla fint plogat härute! Traktor-killen kom med stora skopan och grävde ut oss imorse! T.o.m garaget var plogat när jag kom upp dit halv 9!!!

Jobbade två timmar på morgonen. Fikade och "mötte" om mina arbetstider januari ut. Dags att lägga på lite nu, det känns bra. Ska med i sjukhemskyrkan och planera några andakter.

Hade tid hos min dr kl 11.00. Blev 75% sjukskriven januari ut, sen får vi se om det blir aktuellt med en arbetsupptrappning. Blodfetterna låg på övre gränsen så jag fick med mig lite kostråd hem, i övrigt litar han på sjukgymnasten. Thyrea-proverna låg bra. Natrium och järn var lite lågt, salta på maten och ta nån järntablett då och då. Allt väl alltså. Jag mår väldigt bra f.n oxå, nu är det bara att be för att det håller i sig och att jag slipper fler bakslag.

Stoppade i mig två korvar innan jag tog en efterlängtad stav-prommis på 1,5 timme. Så vackert ute, snön vit och solen sken. Var väl lite för tunn klädd med kortärmat under fleecen, det var nästan -10 när jag kom hem och det kändes när svetten började rinna på ryggen. Men en varm dusch och så var det glömt.

Gubben min är dålig efter svin-sprutan, kan inte lyfta armen och har allmänna influensa-symptom. Stackarn ska jobba natt så nu har jag skickat honom i säng ett par timmar.

Sonen hos flickvännen, dottern vid TV:n och jag vid datorn. Undrar vad jag ska sätta händerna i ikväll? Amigurumi-tomten? Amigurumi-munken? Broderiet med afrikanskan? Eller låta fingrarna slappa? Vi får se...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0