Livet är härligt!

                     

Just nu är allt bara så bra! Promenaderna stärker verkligen både kropp och själ och jag mår bättre än på länge, trots att vikten envisas med att gå uppåt.

Det flyter på fint på jobbet, är inte mogen att gå upp på mer tid än utan det är jättebra som det är just nu. Som en arbetskamrat sa, att jag måste ju börja jobba på riktigt två timmar om dan innan jag kan utöka tiden, än så länge är det bara träning, men träningen är precis lagom i nuläget! Idag t.ex var jag på Café Hagsätra och julpysslade med pensionärerna. Jättekul! Kom hem med en domherre i papp och en apelsin med nejlikor.

Igår var jag barnvakt åt Ängla och Thyra medan Linnéa och Mattias var för utvecklingssamtal för Ängla. Det var verkligen roligt. Ängla underhöll mig vid middagen, vi diskuterade mörkret och lamporna och kycklingen som Linnéa lagat till middag. En mycket verbal två-åring med barnets osvikliga logik. Och så den ständigt leende Thyra... hon kryper nu!

Idag var jag hos massören och han gör gott i både kropp och själ. Han är så duktig i det han gör och oxå så jätterolig att prata med.

...och så ser jag att klockan är över midnatt... Marsch i säng, tant Guggelutt!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Ja, det är riktigt, låt upptrappningen få ta sin tid (om FK tillåter det) annars är du snart tillbaka på ruta ett igen

2009-12-03 @ 19:44:48
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0