Ute faller snö...

...eller rättare sagt, det vräker ner! Det är fortfarande inte plogat nere hos oss så jag ringde jobbet och sa att jag jobbar hemma idag. Dels bökar jag på med min predikan till på söndag, det är iof inte jobb, men jag passar oxå på att fylla på med teman, psalmer, dikter och texter till sjukhemsandakter inför våren. Man snubblar över så mycket när man surfar på internet. Jag har haft teman på påsk, sommar, Lina Sandell-Berg mm. Maria och Jesus-barnet kan få vara ett året-runt-tema. Året-runt-teman är bra att ta till när det inte är t.ex påsk, jul osv.

Bekki är hemma idag. Hon och en kompis gick ut och drack varm choklad i snön igår och idag vaknade hon med ett rivjärn i halsen. Jens ska besiktiga grannens bil och jag har förvarnat om hur snökaoset drabbar oss härnere i skogskanten, han är nämligen ute i Nacka hos flickvännen.

Såg på aftonbladets hemsida hur 08-or och norrlänningar kastar skit på varandra angående snökaoset... Vad löjligt! Vi lever ju under olika förutsättningar, vad är det att tjafsa om? Och varför ids Aftonbladet ens ta in skiten?

Jag är iaf glad över snön! Längtar efter plogen och lite sol så man kan gå ut och gå långpromenader. Är tacksam över att jag inte MÅSTE ut just nu när det ser ut som det gör.


                           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0