Det funkar så bra!

Tänk vad mycket roligare livet blir när man lever efter sin lust... i alla fall känns det jättebra för mig just nu.

Lite segt att komma upp imorse bara... Satt och pratade en stund med min son som tillbringat hela natten vid datorn. Han har haft svårt att sova en period nu, och när han inte kunnat somna klockan tre imorse bestämde han sig för att inte sova alls för att kanske kunna somna ikväll. Det är en ond cirkel när man sover på dagarna och är sömnlös på nätterna, tycker han själv.

Jag åkte och jobbade två timmar. Passade på att leta reda på bibeltexter till den 20 december när jag ska predika i Hallunda. Tänkte fokusera på Maria, Jesus unga mamma ... Sen åkte jag hem och värmde lite lunch, pratade med sonen som fortfarande stod på sig och var vaken. Vi gick ner till datorn och jag hjälpte honom att formulera att nytt presentationsbrev till ett jobb han ville söka, så skickade vi ansökan och CV på en gång och kryssade i en ruta om jobbcoach... sen åkte jag till sjukgymnasten. Lite snopet att jag gått upp 0.6 kg... men jag deppar inte ihop för det. Mitt promenerade har gett mig en hel del energi tillbaka och jag känner att jag rätar på ryggen och sover bättre. Vi får se om två veckor vad vågen säger.

Hemma igen gick jag igenom mailen, kikade in på Facebook och tog sen stavarna och gick ut en timme. När jag kom hem vattnade jag alla blommor och så började jag rensa gamla papper som fastnat i ett hörn i vardagsrummet. Bar ner en del böcker som gömt sig under högarna och fick faktiskt ihop en hel kasse papper som kan slängas. Känns skönt. Men nu räcker det för idag.

Dagen känns lång, fridfull och rolig. Har hunnit med massor utan att ha planerat i förväg och ändå har jag mycket kvar på dan. Gubben lagar middag nu, jag tänkte kika i en bok om hur man virkar Amigurumi. Kan vara kul att göra små figurer av alla restgarner som jag sen kan skicka med till barnhemmet i Valmiera i Lettland (Filtklubbens projekt med en sändning varje jul), tänkte jag. Kan man kanske tipsa damerna i Filklubben oxå.

 

So, for now I wish You  a pleasent evening!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0