Lust-principen!

Himla bra ord för mig, det där! Idag hade återigen jag bestämt mig för att inte planera ett dugg och inte göra ett skit om jag inte ville! Jag vet inte hur jag började, men nu har jag putsat fönster och hängt upp en nystruken julgardin i köket, ramat in två broderier, rensat ut alla mina 10 pärmar med anteckningar från högskolan, röjt alla kläder i hallen, fått undan tvättberget och rensat ur mina tröj-lådor. Otroligt medativt att bara gå runt och fixa planlöst utan att stryka "måsten" från en lista som ligger och stirrar ut en från en i köket.

Nu har jag oxå fixat middag, makarotto, till familjen som kommer introppande i omgångar under kvällen. Själv tänker jag sätta mig och titta på "Titanic" som Bekki lånat. Har aldrig sett hela den filmen, bara sekvenser ...och så har jag tagit upp broderiet med "den gröna afrikanskan" som faktiskt snart är klar. Lite kul att bryta av knypplandet och frivolerandet med lite broderande ;O)

                          

Kommentarer
Postat av: Stefan

Lust principen verkar vara en bra princip! Lust föder energi och då blir saker gjorda utan att man slår knut på sig själv!

2009-11-30 @ 23:41:02
URL: http://stefansblogg.stefannilsson.org
Postat av: Gunilla

Tänk att det tog 45 år att komma på det!!! Snacka om att vara seg!

Kram

2009-12-02 @ 23:22:28
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0